søndag den 29. november 2015

Juleafslutning med masser af gang i pindene.

Så nåede også Nørkle Caféen frem til sin juleafslutning. Vi hyggede med masser af jule lækkerier, lys i adventskransen, hygge og grin omkring bordet og selvfølgelig gang i maskerne. Der er altid en masse at snakke om. Meget bliv delt og vendt. Alle bidrager til den gode stemning og forskellige synsvinkler på mangt og meget. Her kommer vi vidt omkring. Også i dag kom der fine firkanter til samlingen. Mon det skal lykkes os, at få lapper nok til vores tæppe, inden sommeren 2016? Det kunne være ret sejt, at drikke kaffe på et fælles nørkle tæppe i min have. Nogle af damerne havde gaver med til mig. Helt vildt i betragtning af, at de jo også betaler gor arrangementet. Men jo, jeg er vildt glad for deres gave. 

En af Frk. Rosengrens fantastiske julebiler
 
Og fede flødeboller. Mums.
 
I dag var vi heldige, at der igen var en ny strikker om bordet. Altid en stor fornøjelse når en ny person dukker op. Ny energi, ny dynamik, ny snak og nyt håndarbejde at beundre. 
Nu er alle gået hver til sit. Ud og hjem i regn og blæst. En blæst, som varsles at blive til en ond storm senere i aften. Alle skulle hjem og tage hul på december. Julemåneden som bringer så meget med sig for de fleste, at det sjældent er muligt at presse mere ind. Vi mødes igen til januar. Bor du omkring Køge, eller gider tage turen, er du velkommen d 24/1.16 kl 13-17. Prisen er 30kr og du skal bare huske at melde dig til hos mig. Alle er velkommen og vi lærer gerne fra os, eller lærer gerne nyt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar