søndag den 26. marts 2017

Weekend med fest, farver og forår.

Sikket et vejr og sikke en weekend. Ny frisør, mange cm fattigere med mere krøl til følge. Synstest og valg af nyt stel. Noget af en identitetskrise for en brillebærer. Hader det hver eneste gang. Synet var ikke just blevet bedre, især højre øje var blevet dårligere. Man kan naturligvis sagtens skifte glas i sit gamle stel, men mit var efterhånden blevet ret slidt og mat. En af de større udskrivninger som man ikke lige løber og gør hver anden dag. Briller skal helst holde nogle år, så det er også vigtigt, at man kan identificere sig med det syn man møder i spejlet og på visitkortet. Jeg er tilfreds med valget, men aldrig let at vælge sit nye ansigt. 


Lørdagen stod på dejlig fest hos "De To Små". Spisning med familien og efterfølgende knald på med vennerne og alle os som gad feste længere. Mage til behagelige og festlige unge mennesker skal man lede længe efter. Fedt når vi alle sammen kan lave en fest sammen. Vi var nogle af de sidste som gik og den slags mærkes lidt i kroppen dagen efter. 


Så er det ekstra skønt med et velsignet forårsvejr en søndag, hvor man gider pusle rundt i haven. To bede nåede jeg at blotlægge med lidt beskæring af roser og væk med alle de visne blade og den første ukrudt. Vi er igang med en større oprydning i vores gård. Ud med gamle havemøbler og skrammel og ind med nye havemøbler som nu er bestilt. Snart skal maden igen nydes ude. Vi glæder os til nye møbler at nyde maden i. 
Nu er også en del af haven gravet op. Fjernvarmen er på vej til vores hus. Ganske godt nyt, men svært at se på, at mine fine roser graves op sammen med en anden stor deltag haven. Hvor længe skal vi bo på en byggeplads? Naboens renovering har grebet om sig og langt ind i vores liv og grund, nu fjernvarme og rundt på alle vores små veje hersker kaos af maskiner som dagligt graver sig gennem veje og haver. For enden af vejen hærger Bane Danmark. Vi er ret hårdt prøvet, men en dag ender det hele jo godt. Jeg ved det men orker snart ikke mere. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar