torsdag den 11. maj 2017

Update på muskel kampen.

Fjorten dag er gået siden jeg bedyrede, at jeg ville lave flere muskler. Jeg er godt igang. Jeg kan nu holde mig oppe i ribben. Ikke hive mig op, men blive hængende oppe og sænke mig langsomt ned. 
Jeg har lagt to kilo på vægten i de fleste øvelser og øget armbøjningerne fra tyve til tres stykker. 
Det tager tid at træne hver eneste dag. Den ene dag med vægte for armene og den anden dag mave, røg og baller. Når jeg samtidig øver tre til fire danse hver dag går der en del tid med det. 
For mig er det vigtigt at prioritere. Noget må ud hvis andet skal ind. Eller også må man lidt tidligere igang om morgenen. Ind til videre klarer jeg det uden besvær og pludselig er det vel bare en god vane som så meget andet af det som vi bare gør hver dag. 
Jeg ville hurtigt gå død på projektet hvis jeg hver dag skulle møde op i et træningscenter, som med transport, bad og omklædning hurtigt tager virkelig meget tid. 
Nu har jeg min søn som coatch, træner hjemme og kan tilpasse træningen til mit liv og ikke omvendt. Andre trives bedst med at komme afsted og bliver motiveret når de er i et træningsmiljø med andre som knokler for samme sag. Heldigt at livet er fyldt med gode muligheder. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar