tirsdag den 30. marts 2010

BarcelonaSå er flyet bestilt, kuffert pakket i tankerne og en fed lejlighed i Barcelona reserveret.
13 Maj vil jeg indtage den skønne by med min mand og mellemste søn. Egen lejlighed, så vi kan nyde den kæmpe markeds fristelser. Vi vil selv lave skøn, sund og rigelig morgenmad og bare nyde livet og ferien i den frihed en lejlighed netop giver. En fisk og andet lækkert vil vi da også kokkerere med et par gange, når vi ikke vil kaste os over de små fantastiske tapasrestauranter.
Barcelona skal besøges af Niels og jeg for anden gang, sidste gang kun meget kort og af Jacob for første gang og alle glæder vi os meget.
Jeg blev ganske vild med den by. Kan man overhovedet sige at en by virker venlig????Aner det ikke, men det gjorde den altså.
Vi har aldrig prøvet at bo i rigtig lejlighed med det helefør, ALT i udstyr, rigelig plads og alt i super kvalitet, ikke sådan noget thekøkken noget. Åh jo jeg glæder mig rigtig meget. Kjolen fra i går p.asser bare mere end godt til Barcelona i bare, brune ben. At rejse er at leve, blev der sagt. Så sandt, så sandt, i hvert tilfælde for mig og glæder inden, er det halve af turen

1 kommentar:

  1. Jeg er grøn i hovedet.
    Barcelona er den skønneste by.
    Heldige Niels ;)

    SvarSlet