torsdag den 25. marts 2010

Frugthusets give away

Sikke en gaveregn. i det skønne forårsvejr, begav jeg mig mod byen, nærmere bestemt "Frugthuset" på Køge Torv. Handlede af de skønne ting som jeg plejer. Først fik jeg stukket et nyt dansk æble i hånden som jeg endelig lige skulle smage. Meget lækkert var det da også og jeg købte straks syv stk. Pludselig måtte jeg vælge mig en gave blandt forskellige flasker med lækre indhold. Jeg valgte en god Balsamico "Rosso", som jeg glæder mig til at prøve. Da Den altid glade fyr stak mig mine poser med indkøb i hænderne, sagde han, at der i den ene ventede endnu en gave.
Hold da op hvor kan sådan en fyr sætte fut i en ellers helt almindelig torsdag. Hvilken planet er han mon fra. De er ALTID og dem ALLE meget søde og jeg handler der ret ofte og har ALDRIG oplevet en dårlig vare, men gaver?????Det havde jeg da godt nok ikke lige prøvet før. Det er da give away så det vil noget, og jeg tror altså ikke der var nogen skjulte bagtanker, andet end at takke for loyalitet og give lidt igen.
Det bekræftede mig lige yderligere i, at jeg skal se at komme igang med en give away. Jo mere man giver jo mere får man tilbage. Jeg vil bla se, om jeg får et par nye læsere ud af det. De nye læsere ind til nu, har klart givet mig mere blod på tanden/tasterne. Jeg har faktisk allerede planlagt hvad jeg vil bortlodde og tro mig, det er spændende sager, som skal udtrækkes på en ganske særlig mærkedag, som trænger til noget positiv energi og som skal udtrækkes af vaskeægte unge nummerpiger. Jo jo bare vent. Jeg tror nok at det bliver i morgen.

1 kommentar:

  1. Jeg ser frem til din Give away, jeg er spændt på hvor mange lodder, der skal til for at vinde!

    SvarSlet