onsdag den 24. marts 2010


En helt speciel dejlig og meget betænktsom klient, som ofte giver mig de mest fantastiske gaver, altid lige præcis det, som passer på en prik på mig, uden at jeg selv har sat ord på det, hun mødte i dag op med en kasse på over en meter, fyldt til bristepunktet, med alle mulige skønne mønstre.
Både til kvinder og børn. Det hele er fra hendes mor, som selv har syet det hele. Det må jeg nok sige. Det får jeg jo aldrig gjort, eller overhovedet kan, men man ku jo også få en syerske til at sy til sig. En smuk, smuk kjole med indbygget figur, stil og ynde. Lige mig.
Jeg låner gerne ud, men ALDRIG ud af huset har jeg lovet mig selv. Der må klippes her i huset. Alle er velkommen.
Der skulle stadig være godter på loftet hos den gavmilde klient. Hun snakkede om garn, pinde, stof og knapper i lange baner. Jamen bare sig til, jeg er klar.
I påsken er der i øvrigt sat tid af, til strik, syning og lidt smykkegodter. Symaskinen venter på mig, en tunika og posebukser er planerne og måske lidt småtterier. Vi får se. Sommerhuset skal jo også gøres rent og luftes ud, mon min søster hjælper igen? Der skal vel også løbes lidt og øves en dans og måske trænger min mand også til en gåtur.


Igen i dag har jeg deltaget i en give away hos Kristine. Jamen er det ikke bare mærkeligt, samme dag, mister jeg min meget gamle vikingering, som jeg har fået af Niels. Det er jeg meget ked af og håber stadig at den viser sig for mig igen, ellers MÅ det da betyde, at jeg skal vinde Kristines skønne ring?????????????????????


Jeg har jo også i dag linket et billede. I dag helt af lene, i går med hjælp. Som jeg skrev om i går, er det dejligt at have kontakt med sine nevøer og niecer, men mon Kristine også var glad for fasters tlf kontakt. Det tog godt nok lang tid at få fasters hjerne til at svinge i samme takt som den yngre pc hjerne, men som linket viser, er jeg jo ikke helt tosset når jeg hænger i. Der var da også ting, som f.eks den totalt genstridige baggrund, som kun ville på de to gange som var en prøve og SÅ var det bare slut med det. Hvad sker der lige inde i sådan en maskine.


Jeg lærte så også lige, at se hvor mange besøg jeg har haft på min side. Hmmmmm, det er altså ALT for lidt. Hvad gør man??????Hvordan får man blogvenner??????HJÆÆÆÆÆLP!

2 kommentarer:

 1. Okay!
  Der var du heldig.... de ser super fine ud...Måske skulle man kigge forbi en dag?
  Og prøv evt med en lillle give away?
  Det trækker nogen gange folk lidt til.

  SvarSlet
 2. Jeg hjælper selvfølgelig med klargøring af sommerhuset!

  SvarSlet