mandag den 19. april 2010

Farveorgie
et farveorgie med indlagt sjov og spas og et kæmpe glimt i øjet. Tanterne Grøn, var i den grad med til blogtræf i Silkeborg.
Et par skønne søstre, som driver den gamle butik videre efter forældrene, nyt kommer vist hele tiden til i de dejlige damers biks har jeg en skummel mistanke om. de havde taget et festligt udvalg med af bla multifarvede garner, knapper og nogle helt forrygende broscher med, bøger med forskellige teknikker og ja bare en masse farverige sager, som sådan en som mig, jo slet ikke kan holde fingrene fra. Den butik skal jeg helt sikkert besøge en dag hvor jeg gør holdt på fyn.
De gode damer havde også gaver med til os alle fra deres butik, en fin pose med en ergonomisk hæklenål som jeg glæder mig til at prøve, en fin knap, et lille nøgle garn og en brochure med opskrift. En anden glad giver var Claus Dalby, den glade havenisse, som mange kender fra hans kæmpe vidensbank og mange gode råd og ikke mindst skønne bøger.
Igen må jeg minde om, at jo mere du giver ud, jo mere får du tilbage. En regel som helt sikkert gælder i høj grad i blogverdenen.


3 kommentarer:

 1. Fine billeder fra en dejlig dag.
  Tak fordi du tog den alnge vej :)
  Vild med din gode energi.
  Og så har jeg lige meldt mig som fast læser.

  Karen

  SvarSlet
 2. Tak for godt selskab igår - og sikke mange flotte billeder, du har fået taget.

  Jeg var som dig også fuldstændigt udkørt i går aftes, til gengæld tror jeg, at jeg kan glædes rigtigt længe over den dejlige dag.

  Jeg har gjort som Karen, skyndt mig at melde mig som fast læser. :-)

  SvarSlet
 3. Tak for endnu en fast læser. Ja den dag kan man leve længe på. Min pc driller mig bare helt vildt med at lægge billeder ind. Jeg fortsætter med forsøgene i formiddag. Senere skal jeg køre hjem til Køge og håber alt så igen er ok.
  God dag.

  SvarSlet