fredag den 23. april 2010

Lampefeber

Helt rask er jeg stadig ikke og rigtig lampefeber syntes jeg ikke jeg har, men dagen i dag har på en eller anden måde, gået noget i tomgang.
Besøg hos frisøren tager jo sid tid når alt skal farves og tilrettes.
De små frø som har ligget og ventet ganske tålmodigt og alt for længe, er kommet i om ikke indviet, så da i jord. De lidt større Lathyrus/ærteblomst frø må vente til i morgen, da de lige skal ligge i vand et døgns tid.
Igen skulle aftenen tilbringes med dans i hallen. "My fair lady" er vores showdans og der er jo mange sange som skal gennem prøves og alle mere end en gang, så der går lige et par timer med det sjov.
I dag var det med kostumer på. Vi er fattige, som går rundt og sælger og lige danser en Cha cha cha.. Det bliver en lang dag i hallen i morgen, men også en dag med en masse smukke dansere og glade mennesker. Bagefter vil vi gå ud at spise, bare os to, og nyde stilheden, god mad og et glas vin og skåle på et veloverstået afdansningsbal.
Bemærk i øvrigt billedet af min usigeligt smukke stjernemagnolie, er den ikke bare fantastisk? og de nye havehandsker er jo heller ikke kedelige vel?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar