tirsdag den 20. april 2010

Man tror det er løgn


Jamen jamen. Jeg skyndte mig at tage billeder fra bilen, ellers var jeg da bange for, at ingen fra min hjemegn ville tro på mig. Der var lovet regn,ja ok, men SNE, det havde jeg godt nok ikke ventet.
Jeg er hjemme igen, efter gode dage i jylland, flest i Ribe og lidt i Silkeborg. Et var fælles for alle dagene, jeg var sammen med SKØNNE kvinder, store som små. TAK til jer alle for denne gang.
Og NU til noget helt andet, arbejde og danseprøver, gymnastikafslutning og afdansningsbal og en konfirmation. En travl uge med endnu en masse godt at opleve. I vil høre om det, både det ene og det andet. Nu tror jeg bare jeg trænger til en kop kaffe, lavet på god sjællandsk vand og så vil jeg glæde mig til min mand kommer hjem og bliver kysset på af den hjemvendte kone.

2 kommentarer:

  1. Det har også sneet i Sønderborg i dag, men heldigvis ikke her i Aabenraa - bare masser af regn og KULDE. Underligt sådan en omvæltning i en fart, men håber foråret vender stærkt tilbage i morgen:)

    SvarSlet
  2. Og det var ikke bare en lille smule sne der kom. På fyn var der ikke et fnug, kun regn. Mon ikke det var årets sidste sne? Jeg tror på foråret nu.

    SvarSlet