tirsdag den 4. maj 2010

4 Maj


Lys i vinduerne og store visioner.
I aften skal der lys i vinduerne hos mig. Vi må aldrig glemme, at også vi engang var besat, med alt hvad det indebar af sorg, frygt, tab og store lidelser for mange mennesker. Vi skal dog også altid huske, at glæde os over, at vi også blev befriet, sat fri igen. Det skal fejres og altid noget vi kan mindes og glæde os over, ikke mindst glæde os over, at vi blev befriet, heldigvis for os, men det er der RIGTIG MANGE i verden, som ikke er blevet. Mange mennesker lider under et land i krig. Det gør vi heldigvis ikke og det er noget som er værd at glædes over.
Derfor sætter jeg i aften håbets symbol, håbet for lysere/gladere/lettere tider, nemlig lyset, i mine vinduer.
Hvor mange kender i øvrigt Trilles "Et lille lys i mørket", garanteret ikke mange af jer, men jeg kan. Trille var, og er sikkert stadig, en kvinde med stor smag for søstersolidaritet, vel i det hele taget solidariet og helt sikkert fred i verden. Hende kunne man meget passende høre i aften.
I aften, gør Lunas Univers plads for de store visioner. Emnet er Visionboards. Hver deltager får et stort stykke karton, en masse blade, en saks og en limstift. Vi skal føle og sætte ord på vores følelser, ønsker, tanker, lyst og visioner og gøre dem synlige, så vi kan forholde os til dem, focusere på dem og give dem positiv energi og liv og dermed, forhåbentlig få dem frem i lyset og levendegjort. Det kan kun blive en fantastisk aften. En aften med både lys i vinduerne, øjnene og hjertet.
Håber i alle må få en dejlig aften , med focus på jeres håb og drømme såvel personlige som for verden.

4 kommentarer:

 1. Det lyder ellers som en inspirerende aften i LUNAs univers.
  Jeg er desværre på arbejde.
  Men en anden gang, vil jeg måske gerne deltage i noget lignende.
  Hygge og ses Faste Lystig
  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 2. Ærgerligt, at jeg altid har møder eller arbejde på mange almindelige hverdagsaftener, ellers ville det være tiltrængt med Lunas afstresnings-univers.
  Lysene er fremme i vinduet hos mig - "lidt militær" sidder stadig i baghovedet.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hvis der er nogen der kan deres "Trille" så er det da vist lige mig. Hvad med Øjet? og hvad med ænderne der flyver over storebælt? Den der fører an er vist nok en hun! Sådan, og ja, Trille er stadig aktiv. Hun har iøvrigt også lavet mange skillingsviser. Bl.a en om skorstensfejeren der kommer og rumsterer med sin lange stang for slet ikke at nævne Alperosen.

  Sonja

  SvarSlet
 4. Skønt når der er nogen som jeg selv sætter pris på Trille.Storebælt kan jeg vist stadig det meste af og den er jo bare fantastisk.

  SvarSlet