fredag den 14. maj 2010

Barcelona

En snegl på vejen, er tegn på regn i Spanien.
Den snegl havde jeg ikke lige set, men regn er det altså.
Vi nåede en gå tur i kvarteret i aftes efter fantastisk mad på en meget Spansk fiske restaurant. En lille bitte smule engelske ord kunne personalet kun, så samtale og bestilling foregik på spansk????????og det lykkedes os at både udvælge og få en fantastisk varieret middag med en masse forskellige ting som vi delte mellem os. Vores lejlighed som er lejet gennem Way to Stay, er rigtig lækker.
To soveværelser, et dejligt køkken med ALT udstyr og elektroniske maskinerier bl.a vaskemaskine/tørretumbler. Internet, dvd, cd og hvad ved jeg. Smuk, enkel og lys indretning. Lille fransk altan med kik til parken og vores smukke gade. I gaden og vores nær miljø, er der massevis af kiosker, supermarked, cafeér, barer og restauranter.
I går og i nat stod den altså på regn og torden, i dag på tæt regn. Vi håber det vil klare op senere og vejrudsigtn viser sol alle andre dage, så vi er fortrøstningsfulde og tager en slapper til solen kommer frem. Vi er heldigvis udstyret med bøger, strikketøj (kun mig), spillekort, dvdère og gode snakketøj, så vi går ikke til i kedsomhed.
Dejligt med ferie.

1 kommentar:

 1. Halløj.
  Det er da en spændende og anderledes snegl, I der har mødt.
  Håber for jer, at vejret vil blive lidt bedre.
  Hyg og hils.
  Knus

  SvarSlet