lørdag den 15. maj 2010

Sol over Catalonien


Så er der fuld sol over Barcelona. Endelig kan jeg få sol på ben og arme. Jeg vil starte forsigtigt, men glæder mig til, at komme ud i solen.
I dag skal
ned og rundt og se Barcelona og omegn.
I går var vi på flere ture, rundt i de små spændende gader, så alle de sjove og finurlige butikker, var på markedet, det store La Bocaria , hvor vi bare købte igennem og fik fyldt depoterne op. Aftentur på havnen, en tur i centeret og SÅ hjem og lave aftensmad. Jacobs indbagte kylling med mums af persille og feta. Jeg lavede min egen version med laks og en kæmpe skål med en fyldig salat. Maden skyllede vi ned med en dejlig Rioja. Så stod den på dvd hygge. Jacob er jo mester i gode film. "Pianisten" hed filmen. Har i mon set den? Hvis ikke, så gør det! En Polsk Jødes skæbne under anden verdenskrig. Åh nej. En FANTASTISK film, som jeg næsten ikke kunne holde ud, men det bliver man bare nødt til. Det er sku vigtigt det her. Det må bare ALDRIG ske igen og bør STRAKS stoppes i de dele hvor der desværre stadig er krig.
Kl 2 gik jeg på alle måder mæt endelig i seng. Efter et kæmpe morgen/frokost/brunch bord er vi igen klar til at indtage byen. Barcelona here we come!

2 kommentarer:

 1. For dælen da - det ser godt ud det her! Hils solen og fortæl den, at jeg savner den voldsomt!
  Mange hilsener Kirsten

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten.
  Jeg hilser til højre og venstre til og fra alle.
  Lige lidt for koldt men ellers dejligt og fyldt med nydelse.

  SvarSlet