
ca 2 dl Speltgryn af de gode grove, blendes til mel konsistens, 2 mål valleproteinpulver, 2 mål Husk, 3 spsk Livets Olie (mere hvis du "knirker" eller har tør/uren hud), ca 1/2 kg blandet frugt, frisk eller frost. Det hele blendes til en tyk grød med rismælk( efter smag, behov, evt allergi). Serveres i dyb tallerken og spises med ske, tilsat mandler og rosiner, så der er noget at tykke på. Portionen er til to dage. Velbekomme
Hermed afprøvet..... lækkert ;)
SvarSletMen jeg har altså ikke lige husk.
Det må være et levn farfar, at du ligger inde med den slags ;)
He he, nej ikke just. Et godt råd fra en tarmkirurg og noget kostguruen anbefaler. Jeg glemte vanilje.
SvarSletFede bukser du har lavet. Skidt med hvad Kristian mener, det har han sku ikke meget forstand på.