onsdag den 19. maj 2010

Så kommer man hjem og opdager

at jeg ENDNU ENGANG ikke har held i spil. Niecen er nået til de ønskede 200 faste læsere og udtrak vinderen i hendes Give Away og det var igen IKKE mig.
Jeg må bare selv igang og har da også købt mig ind på hendes snarlige kursus.
Vel hjemme, i et nu strømfrit hus. Strømmen er gået hos alle i denne del af Køge. Det går det jo ikke hurtigere af, når man tænker på ALT det jeg skal nå at lave inden eftermiddagens og aftenens motion med både "Burn out Bellydance" og "Salzaerobic". Hele to omgange på samme dag og lige efter hinanden, kun afbrudt af køreturen fra København til Køge. Hmmmmm det bliver da nok en hård omgang. Håber det giver pote i sidste ende.

3 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor er du sej!!! Sådan 2 gange i træk, det holdt jeg altså ikke til. Respekt herfra!

    SvarSlet
  2. TAK. Jeg vil nyde din respekt, for det var også KNALDHÅRDET.Hårdt men hamrende sjovt med fuld knald på. Det kræver dog lidt danse kendskab vil jeg mene, ellers er man vist hægtet af på no time. Det sku vel ellers være for alle, men måske er det originale Zumba i fitnes centrene nemmere. Jeg går på alm danseskole og hos min mavedanselærer og de to steder er der bare gang i den. Begge ting er kun til juni med. Håber jeg kan komme på et Zumba hold til efteråret. Det ku være ok vinter motion.

    SvarSlet
  3. Jeg er selv ret vild med (men ikke særligt god til) Zumba. :-)

    SvarSlet