søndag den 13. juni 2010

Kalender dag

Jeg lovede jo at i skulle høre om min kalender gave. Den bestod af en rotur i københavns kanaler inc. forplejning. En gave fra min mand. Jeg skulle bare nyde oplevelsen, lade mig opvarte og fragte rundt.
Øv for pokker da. Den danske sommer var ikke lige med mig. Regn og især storm satte en stopper for projektet.
Vi lod os dog ikke totalt bremse. Vi tor til staden og hyggede med min ældste søn og hinanden. Vi tog toget og blev modtaget af Tivolis symfoniorkester på hovedbanen.
Vi så lidt fodbold på storskærmen på kvæsthuskajen, hvor rigtig mange andre havde fundet vej og hyggede sig i de store sækkestole.
Ved kongens nytorv så vi europa i blomster. Er du i byen, så gå lige ind og se det store blomstereuropakort. Sjov ide´og godt lavet.
Aftensmaden blev nydt i Magstræde. Den italienske restaurant "Il Dona", som er et super hyggeligt sted. Fantastisk smukke rammer om en seriøst god kulinarisk oplevelse. Altid en nydelse at opleve når mad og interiøre vil noget med og for hinanden.
En sen tur i biffen. "An education". Smuk kærlighedsfilm med op til flere moraler.
En LANG dag, med rigtig mange gode oplevelser. En hel times ventetid på toget, blev fordrevet med en godnat øl på Spunk bar på vesterbro. Absolut også et besøg værd, hvis man vil møde rigtig ægte mennesker uden de store dikkedarer, bare ude for at drikke en øl og få en glad aften, uden det store københavneri og anden staffage.
Roturen har jeg stadig til gode og vil glæde mig til den.

1 kommentar:

  1. Sikke da en fantastisk idé...og du skal ikke være ked af vejrets drillerier...det betød jo blot at kalendergaven blev til to-i-én....og og og ...tak for tippet til restaurationsbesøg i kbh. Så ved vi det når vi skal besøge hovedstaden i næste måned;-)

    SvarSlet