søndag den 13. juni 2010

Strik Cafe´


Så var det tid til en hyggelig dag hos Silje. Der var disket op med jordbær dyppet i chokolade og kold Asti til velkomst. Senere gik pindene og snakken over kaffe og Siljes gode muffins.
Ikke mindst den lille hund nød eftermiddagen og at være midtpunkt og "offer" for kæl og klap.
Jeg kom lidt videre med vendestrik blusen. Næste gang mødes vi hos Susanne og skal foruden strik også nyde en film. Først lidt sommernydelse og ferie. Vi mødes igen til august.

5 kommentarer:

 1. Det ser meget hyggeligt og lækkert ud ;)

  SvarSlet
 2. Hej med dig Stella. Har lige læst din kommentar inde på "Slagt en hellig ko" - godt nok helt tilbage i marts måned. Er selv ret ny i bloggeriet og kender til samme frustrationer med at få trafik på bloggen. Jeg skriver og skriver, linker og gi'r Award's. Men det er så godt som umuligt, at få de "gamle etablerede" i tale, selvom jeg både lægger kommentarer, er fast læser osv på de forskellige blogs og ind imellem er man simpelthen ved at miste modet. Det føles næsten som om man kun skriver for sig selv og det var jo ikke meningen. Jeg kan kun gisne om 'hvorfor'. Mangler både faste læsere, mere trafik og kommentarer og må nok søge andre steder end hos de håndarbejds-kreative og personlige, som ser ud til at ha' deres eget fællesskab - min er anderledes. Er nu med i NetWorkedBlogs og jeg lægger også mine indlæg på facebook og håber det gi'r lidt på den konto. Håber også du får mere medvind på blog-vejen;-) Puh, det blev en lang smøre.
  Mange hilsner Anette L

  SvarSlet
 3. Hej Anette.
  Ja det er svært at komme ind den vej. Følg med hos mig, jeg tror at jeg vil skrive lidt om det og kan jo evt linke til dig hvis det er ok med dig. Har aldrig stødt på din blog, men det gør jeg så i dag. Tak forde du skrev.
  Go dag

  SvarSlet
 4. Hej igen Stella.
  Du er linket hos mig nu - vi må jo hjælpe hinanden i gang, og skabe vores egne blog-net-værk.
  Ja, jeg vil følge med hos dig og det var også først hos "Slagt en hellig ko" at jeg stødte på dig...ha' en rigtig dejlig dag;-D

  SvarSlet
 5. Godt. Jamen så vil jeg lige lægge hovedet i blød til et indlæg

  SvarSlet