onsdag den 28. juli 2010

Micro-macro kreativitet

Det er jo ikke den store aktivitet/kreativitet, som udspringer fra min krop og hjerne for tiden. Hele systemet holder ferie. Der popper INTET nyt op. Det er faktisk helt ok, bare et tegn på, at i år, der holder jeg VIRKELIG ferie.
I år, har været den bedste sommerferie jeg har haft i mange år. Jeg har virkelig holdt fri. Har ikke rejst, ikke skullet en masse, ikke liiige ordnet dit og dat, nej der er blevet holdt FRI, nydt, set hvad dagen bragte, gået ture, set en masse mennesker og været på nogle helt vildt dejlige udflugter og fået nogle skønne oplevelser. jeg har ikke rørt en finger i sommerhuset, andet end den finger som gad lave god mad på bålet, lukke vin op, lave en kop kaffe og vende den næste side i bogen.
Det havde jeg virkelig brug for. Hver gang jeg har prøvet at tænke på noget "vigtigt" har hjernen simpelthen sagt stop. En meget mærkelig, men meget smart mekanisme.
Det er da lige sådan her mine somre skal bruges. Hjemme hvor haven kan nydes og i sommerhuset, hvor der kun er mulighed for at slappe af, eller evt sysle lidt med sten, perler, knyttesnor eller garn, hvis trangen skulle opstå.
Til gengæld begynder rejselysten og dermed rejse destinationerne at poppe op, rejser til vinter og forår: thailand, Sevilla og Egypten er nogle mål som ligger og vinker mig om næsen og det ville vel nærmest være rigtig synd ikke at imøde komme ønskerne. Thailand kunne da sagtens få et fjoten dages besøg af os til feks februar og Sevilla har jo en forrygende festival først i maj, med max fest i en by hvor de seriøst forstår at feste, nok lige noget for mig.
Jeg elsker at have planer forude, at dele året lidt op og hele tiden have noget at glæde sig til, ikke glæde sig over, for det kan jeg sagtens finde til hverdag.

Nå men lidt kreativitet har der da været her i hytten, omend kun et enkelt knyttet armbånd med lækker kokosknap pynt og blomst til lukning. Faktisk ret lækkert hvis jeg selv må sige det og det må jeg vel for pokker da. Det ekstra gode ved "Soldaterknytning" er, at det kan knyttes ekstra stramt, så man får et rigtig lækkert fast armbånd. Lige som jeg kan lide det aller bedst.


I dag skal her hygges med Susanne, som lige om lidt kommer med bussen helt ud på landet. Vi skal ud at gå ska vi. Vi skal langt pokker i vold ind i den store skov og bagefter have "Bedstes pandekager" i thehuset hos Hanne.
Til aften vil jeg byde på mine altid velkomne fiskefrikadeller og en lækker salat. Menuen har allerede meldt sig i mit hoved.
God dag, god hygge og måske kreativitet og bare nyd solen. Den er for lækker og vil os kun det bedste.

1 kommentar:

  1. Sikke en dejlig sommer! Det lyder til det lige er hvad du har haft brug for! Skønt!
    Rigtig fint armbånd!

    SvarSlet