tirsdag den 27. juli 2010

På stoffer

I dag var turen så kommet til Roskilde. Der var lige et par ting som skulle findes.

Først til Stof og stil, efter tip fra Karen, var der jo nyt/gammelt stof at få og det skulle være særdeles velegnet til babysengetøj. Oplagt barselsgave til hende som ÆLSKER retro i alle former og materialer. Der gled jo også lige et par andre sager i kurven nu jeg var der bla dette svampestof, som jeg forestiller mig skal blive til ny gymnastikpose til en jeg kender ret godt


Og dette som kan blive til gymnastikpose til en anden, måske bliver noget til svømmepose til en jeg kender, som skal gå til svømning med skolen efter ferien.Her har vi så det ene retrostof

Og det andet. Jeg kender ikke barnets køn endnu, så enten bliver der syet to sæt, eller også venter jeg lige et øjeblik.


Inde i Roskilde by fristede Noa Noa med 70% på t-shirts men denne nederdel var lige ankommet og fristede bare ved sin blotte tilstedeværelse og måtte med mig hjem.


I MEGET LAAAAANG TID har min GAMLE urrem hængt i laser. Læderremmen var delt i fire lag, totalt slidt op og hængte kun sammen med de sidste limklatter. Urrem er åbenbart noget jeg ikke bare lige springer til at købe. det er noget jeg skal tænke meget over, men i dag blev altså dagen for ny rem og oven i købet en totalt anderledes rem. Hmm er det nu min stil og bla bla bla. NU er den købt og sådan bliver det, men jeg skal lige vænne mig til det nye look. så fandt jeg efter 48 år endelig mit mest konservative sted på kroppen: håndleddet. Det havde jeg vist aldrig gættet om mig selv.


2 kommentarer:

 1. Dejligt at se at alle dem du har valgt ved Stof og Stil er "mine børn" :)
  De 2 nye er blevet rigtig fine i farverne synes jeg, men vi kan glæde og til samme design i lilla.

  Karen

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt. Det vidste jeg jo ikke. Faldt bare for dem og syntes de egner sig godt til pigerne som skal have dem.
  Jeg ved ikke om du har haft styrtende travlt eller glemt hækleopskriften på mail, men jeg fandt den lige i Stof og stil, men må indrømme at jeg ikke lige umiddelbart forstår den. Måske går det bedre når jeg får sat mig med garnet og prøver.

  SvarSlet