onsdag den 18. august 2010

Store kalender dag


Jeg laver planlægning to gange om året. Før og efter sommerferien. Hvornår tager jeg til Ribe? Planlægning af julebutikken, julehyggedag, julebagning som her i huset står på en hel lang dag, juletur, efterårets og vinterens kreativiteter og motion, alt sådan noget, som vel for alle skal planlægges, men i meget høj grad, er meget vigtigt at planlægge, når man er selvstændig. Jeg skal i god tid vælge mine aktiviteter, prioritere dem, kalenderføre dem og holde dem fast, ellers er der altid lige en klient her og endnu en der, som da liiiige kan få den tid, hvor jeg jo ellers "bare" gerne ville til "noget gymnastik". Med god planlægning og prioritering og alvorliggørelse fra min side, falder det hele på sin plads, min hverdag byder på god vekslen mellem arbejde og fritid og der er plads til alle.
I denne halvårsplan, prioriterede jeg en hel "KREADAG" for mig selv en gang om måneden, sådan nogle dage, hvor der KUN står kreativitet på dagsordenen, fra morgen til aften, ellers bliver det mest til små dryp hist og her, fint men ikke altid nok til større fordybelse.
Der er også blevet plads til to forskellige slags Zumba, Hop Shop, mavedans, pardans og løb hver uge. En eller anden form for motion hver dag fungerer bedst for mig.
Hvordan skal dit efterår og vinter mon se ud? Mødes vi måske lige midt i det hele? og husker du også at prioriterer alle sider af dig selv/hele dig? Jeg håber det.

4 kommentarer:

 1. Jeg er desværre ikke så god til den store forkromede planlægning, men en ting er helt sikkert - der skal være plads til swing- og rock'nRoll dans (Kom og dans - forening). Så meget som muligt og så ofte som muligt - jeg elsker at danse, men det GIDER min mand ikke, så sol og vind må jo fordeles ligeligt. Lidt træning i fitness og motion i det fri. Det kreative må og skal der være plads til - det er jo li'som min hverdag. Værksted - og helst (minimum) fire dage om ugen....udstillinger, bestillingsopgaver, evt. kurser eller inspirationsdage med ligesindede...plus alt det andet. God planlægningsdag Stella.....

  SvarSlet
 2. Forstår dig godt og vi skal vel heller ikke alle sammen være så kontrollerede som jeg måske er. Mit liv ender bare meget let i arbejde, for meget arbejde og dermed lige pludselig sur pligt arbejde. Derfor er jeg nødt til, at planlægge noget motion og noget kreativitet. Der ud over, er der masser af plads til spontanitet, finden på eller lige så vigttigt, ikke noget. Det er vel bare en balance som skal findes og det kan vi vel kun hver især gøre rigtigt for os selv.

  SvarSlet
 3. Jeg er én af dem, som også må planlægge for et helt år. Et onde eller en gode... Hmm. Ikke alle møder der bliver planlagt, jeg kan se som en gode, men jeg ved HELT bestemt, hvad jeg i hvert fald skal lave frem til 24/7-2011.
  Så, kommer alt det løse, der ikke er planlagt.
  Dog er der ikke meget tid til dans og kreativitet.
  Vil dog se, om ikke der kan blive overskud til at lære spansk sammen med en veninde.

  Strøtanker som kom "dumpende" på grund af Stellas/dit indlæg.

  SvarSlet
 4. WAUO Spansk. Det ku da være super fedt at kunne

  SvarSlet