lørdag den 23. oktober 2010

Den skarpeste nål i æsken

Så sidder jeg her og syr på min maskine. Nu skal de quiltede dele sys sammen med det strikkede tæppe. Fint nok og så langt så godt. Så skal kanten bukkes og sys fast, også helt fint, MEN SÅ når jeg til hjørnerne, som nu er MEGA MAGNUM SUPER tykke, vel nærmest FEDE og her knækker ikke bare filmen, men også nålen og min tålmodighed og kækhed og ikke mindst viden. Hvad i al den videste verden stiller man op med den slags tykke sager???????????Findes der særlig skarpe/spidse/robuste nåle eller hva??????Jeg ved i ved det, aller jer i blogland, alle jer, som så virkeligheden i øjnene og tog en håndarbejds uddannelse, fordi i da godt vidste, at man sku da ikke bare sådan uden videre sætter sig til at sy og bare kan tro, at man kan alt muligt, uden at lære det fra bunden og sætte sig ind i, hvad man bruger og hvorfor og alt det der som rigtig håndværk jo kræver. BE BE vil i ikke nok hjælpe en sytosse PLEASE?

4 kommentarer:

 1. Altså...min viden stammer ikke fra uddannelse, men jeg vover det ene øje og siger, at der er flere forskellige nåletykkelser. Selvfølgelig kan en nål også slides, så den ikke længere er spids, så går det også galt - har stor erfaring med den slags ifm cowbpoybukseoplægning!

  SvarSlet
 2. Tusind tak. Jeg må udvide mit kendskab til nåle. Kunne ikke vente i dag, men må på besøg i en specialbutik og få en nålesnak.

  SvarSlet
 3. Hej - der findes også denimnåle der kan holde til en del.
  Mange hilsner Susanne K, Lellinge

  SvarSlet
 4. Denimnåle. Hmm Tusind tak for det

  SvarSlet