lørdag den 30. oktober 2010

Et godt skud.

Weekenden er skudt igang, der er massevis af planer. I går blev weekend starten markeret med en lækker ostetallerken med bla de helt igennem fantastiske ost Fon Tina. Den man endelig ikke må blande med andet. Max nydes med kølig hvidvin. Det gjorde vi så og jo, den holder. der var så meget andet godt på tallerkenen, som vi kunne sidde og nippe i bagefter. Ikke mindst disse her:
Kæmpe store svampe, som bare fik en tur i ovnen med lidt olie og salt/peber på.

Jeg fandt også det gode gamle garnvindeagregat frem (krydsnøgleapperat) og fik mikset den FEDE Camel silke med to mega tynde tråde pistacie.Er det ikke bare en sprød farve jeg der har fremtryllet?
det er så her opskriften på babyundertrøjen kommer ind. Sådan en lille undertrøje/vest, vil da blive helt skøn i det her garn. Jeg tror altså bare at jeg vil undgå stolpelukningen. Er ikke helt sikker endnu. Tiden må guide mig.
I dag venter sommerhuset. Vi skal hygge med vores bøger, trave en tur og måske besøge niecen, som jeg jo stadig skylder en fødselsdagsgave og så vil vi jo så forfærdelig gerne se hende nye værksted.
I morgen lukker vi sommerhuset ned, gør rent og lukker for vandet for vinteren.

1 kommentar:

  1. De svampe ser da helt fantastiske ud. Mums...

    SvarSlet