søndag den 31. oktober 2010

Helt ude i hampen

Ej ok, skoven kan gøre det. der ude i skoven har jeg tilbragt min weekend. Uden pc, fjernsyn eller musik. tilgengæld har jeg absolut ikke fået afprøvet det nye garn, men læst en masse i min bog, som fangede mig og opslugte mig så totalt, at alt andet ikke var vigtigt.
Vi fik dog lige tid til at besøge niecen. Fik afleveret hendes gave, som var retro garn fra min nye pusher.
Vi blev beværtet med the og kaffe i hendes overdejlige nye værksted. et rum som OSER af kreativitet, hygge og ideér, lækre materialer af mange forskellige typer. Jeg fik lov til, at rode i skålen med fejl/anden/trediesorterings knapper. Valgte fem, som nu pryder mit bord og lokker på kreativitet fra min side. Hvad skal de bruges til???Strik?Stof? Smykker? ANER DET IKKE!

HER SKAL DU FORESTILLE DIG ET BILLEDE AF DE FINE KNAPPER (Jeg kan desværre ikke få billeder på pt)
Der blev også tid til et par gode ture i skoven, et besøg hos Mosehuset, hvor jeg fik mig et par nye thekrus. Skænt lertøj, rød glasur, den karakteristiske buttede facon og en størrelse som giver plads til en god tår, uden at den bliver kold inden man får drukket ud. Lige sådan som et rigtig thekrus skal være, hvis du spørger mig. Noget andet er en kaffekop, som er noget helt helt andet, eller en thekop for den sags skyld.
Kogler blev samlet til senere dekoration af noget juleri, som snart står for døren.
HER SKAL DU FORESTILLE DIG BILLEDER AF KOGLER OG LÆKRE THEKRUS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar