søndag den 10. oktober 2010

JEG ER USYNLIG!

Ja jeg er måske ikke sådan helt bogstaveligt usynlig, men der er meget som tyder på, at kvinder i min aldersklasse og op er usynlige. Alt peger eller på, at det er os, netop i denne aldersgruppe, som sidder inde med dels en stor del af de penge, som handelslivet har så hårdt brug for, vi sidder inde med en masse viden, erfaringer, kræfter og uafhængighed, ingen barsel, ingen syge børn m.m.m.
Alligevel VIL reklameindustrien, medieverdenen, erhvervslivet, filmindustrien, modebranchen m. flere BARE IKKE tage os alvorligt. Man VIL dyrke ungdom for ungdommens skyld, uden skelen til værdier og nuancer. DET ER SKU DA FOR MÆRKELIGT!!!!!!!!
Skønne, seje, voksne og handlekraftige kvinder med bla Pernille Ålund i spidsen, gør nu opmærksom på problemet, sætter focus og gør oprør. Støt dem hvis du har samme holdninger, det nytter at stå sammen.
Meld dig feks til gruppen med de seje kvinder her.

Kollagen her, er et forsøg på, at gøre opmærksom på mig selv, inden jeg helt forsvinder.
Foruden ovenstående "handicap" som alder og køn, har jeg nemlig et til af slagsen. Endnu en lille detalje, som gør mig usynlig/ubetydelig/nærmest ikke eksisterende/og ikke til at tage helt alvorlig.
Jeg er nemlig alternativ behandler.
Til og med i mit eget hjem, en omstændighed som gør mig endnu mere speciel.
Selv repræsentanter fra min egen familie og inden for nærmeste venne og bekendskabskreds, har man meget svært ved, at tage mit job alvorligt.
Jeg har uddannet mig ret seriøst, i mange år og ikke mindst betalt en FORMUE for mine uddannelser, tilmed ALT af egen lomme. Jeg har haft lange øveperioder, hvor jeg har arbejdet HÅRDT, med MANGE klienter GRATIS eller for meget små beløb. Ingen klager her fra, ingen sure miner. Blot undren over, hvorfor mit arbejde ikke tæller lige så meget som andres. Jeg er selvstændig. Hver en krone bliver opgivet til både Told OG Skat.
Jeg tjener meget mindre end de fleste andre i timen, jeg arbejder ofte på meget skæve tider, og synes selv jeg passer mit arbejde med stor samvittighed og faglighed. Jeg tager ikke arbejdet fra andre, nedgør ikke andre faggrupper, råder ikke mine klienter hverken til eller fra at opsøge dette eller hint.
Kort sagt, jeg syntes jeg udfører et ærligt og redeligt og ganske reelt stykke arbejde, tilmed til glæde og gavn for rigtig mange mennesker, bliver til med henvist til, fra nogle læger og psykologer og psykiatere.
Alligevel oplever jeg gang på gang, at nogen undrer sig over at jeg ikke bare kan stå til rådighed men påstår at jeg "arbejder".  Det mærkeligste/mest sårende jeg dog oplever, er dog, når nogen siger, at de ikke tror på at man kan uddanne sig til noget af det som jeg har gjort. Der bliver godt nok gloet noget, når jeg siger at jeg ikke tror på, at man kan uddanne sig til smed feks??????????? Hvad sker der lige der. SÅ er det altså lige, at jeg føler mig RIGTIG MEGET USYNLIG.
KVINDE! 48ÅR! ALTERNATIV BEHANDLER!
KAN DET BLIVE VÆRRE????????? For nogen:NEJ

6 kommentarer:

 1. Hej Stella, jeg vil bare sige, at jeg ser dig!

  SvarSlet
 2. TAK. Så er jeg da ikke blevet HELT usynlig endnu. HE he ;)

  SvarSlet
 3. Hullubulu - Stella hvor du henne!
  Fint indlæg - håber jeg kan se dig på lørdag!
  Mange hilsner
  Sussi

  SvarSlet
 4. Tak Sussi.
  Måske vil jeg netop gerne være usynlig når vi skal knokle på lørdag.;)

  SvarSlet
 5. Hej Stella,
  Jeg ser dig også og du er SEJ!
  Og rigtig smuk!
  KH C

  SvarSlet
 6. Tak Cristine, for de smukke ord. Selv tak for en dejlig blog, som jeg læser hver dag

  SvarSlet