onsdag den 6. oktober 2010

Kanylernes dag

I dag  er åbenbart dagen, hvor jeg skal gennembores af lægens kanyler. Startede dagen fastende, på lægehusets laboratorie, til blodprøvetagning. Min læge går 31.12 på pension. Ham har jeg, med en kort pause, haft siden jeg var 15 år. Han kender mig ud og ind, på godt og ondt, i glæde og sorg. Han var bla tilstede ved min søns hjemmefødsel, en dejlig og meget hyggelig søndag aften, med efterfølgende rødvin og laksemadder. Fint nok at blive set på med nye øjne, men også en smule irriterende med en ny, nu gik det jo lige så godt. Jeg har sat mig for, for første gang i mit liv, at få lavet en stor helbredsundersøgelse, all inclusive. Celleprøve, kollesterol, blodtryk og hvad pokker man ellers bør få set efter i min alder. Er noget i udu kan min gamle læge nå at følge det op og er alt ok, er jeg klar til ny start. Nu er prøverne taget. Undersøgelserne venter vi en uge med.
Senere på dagen, skal jeg og manden igen hos lægen. Vi skal vaccineres mod leverbetændelse. Til den slags vælger vi begge samme læge, jeg har nemlig en virkelig specialist ud i indsprøjtningens kunst og så er det jo ingen sag at være patient.
Mellemlægebesøgene, vil jeg kaste mig over såvel en bolle som en rugbrødsdej. Begge langtidshævede. I dag er dagen hvor begge skal i ovnen. UHMMMMM

Ingen kommentarer:

Send en kommentar