lørdag den 27. november 2010

Hottentotter.

På julemarkedet i Odense sidste weekend, købte jeg bla nogle forskellige Hottentotter. Fine glasfigurer, som jeg faldt for og tiltænkte et par gode veninder og en nieces børn, som skal have "en lille ting" som kan være svær at finde til to på 10 og 13 år. Hottentotterne skulle ledsages af en lille historie, som jeg endelig har fået sat mig og lavet. Syntes selv jeg er sluppet ok af sted med mit egentlige budskab. vi er alle unikke, med lov til at tro på os selv og på, at der er noget som er større end os, hvor vi har lov til at søge hjælp og støtte, hvis vi har lyst og behov.
Når der ikke er link til Hottentotternes "mødre", to unge kvinder, er det fordi jeg har glemt hendes/deres navn. UNDSKYLD:

Velkommen til Hottentotternes verden.


Hottentotter er ikke engle, ikke nisser, gnomer, feer, alfer, eller andre af de væsener vi ellers kender til.

Hottentotter er englelignende væsner, som lever i universet og dermed har direkte adgang til al viden, rigdom, lykke, kærlighed og indsigt som findes i universet.

Hottentotter arbejder kun med positive energier og kender ikke til misundelse, had, angst, mistro og dårlige tanker om andre. Negative tanker og energier, preller af dem automatisk.

Hottentotter er tilgængelige for alle mennesker, men er særligt tiltrukket af børn, unge og dyr, som de altid prøver at hjælpe og beskytte.

Disse figurer gør jo intet i sig selv. De er blot symboler, som ser søde og smukke ud. De er givet til dig, for at fortælle dig, at Hottentotterne er med dig. Der er noget og nogen som er større end dig selv og end alle de mennesker du kender. Nogen, som vi alle har lov til at bede om hjælp og støtte.

Som du selv, er hver Hottentot unik og helt sig selv, og derfor findes der aldrig to ens.

Håber disse Hottentotter vil give dig troen på, at alt er muligt, bare vi tror nok på det, brænder for det og gør vores bedste.

Held og lykke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar