tirsdag den 9. november 2010

NAVIGATIONSBAR

Hmmm INDRØMMET, et ord som jeg har tyvstjålet hos min søde (Super kreative) niece .
Jeg er jo grøn af misundelse, når jeg ser hvordan alle de bloggere jeg følger, laver om, shiner op og dekorerer deres blog. På det område er jeg SPEJLBLANK. Jeg kan kun lære ved at nogen som kan, gider give mig et tålmodigt spark og en masse hjælp og megen forklaring med indlagt gentagelser. Når jeg har prøvet noget et par gange, begynder jeg langsomt at forstå, at mestre og turde. Sådan er jeg indrettet og heldigvis er jeg omgivet af gode mennesker som gider hjælpe. Mine ønsker er ikke store, bare nyt topbillede og en ide´jeg har fået med opskrifter og boganmeldeser. Mange beder om mine opskrifter og ideér til vegetar og fiskeretter og jeg læser mange bøger, hvorfor så ikke give det videre på en let og overskuelig måde. Jeg kan bare ikke selv finde ud af det, fordi min hjerne ikke besidder en NAVIGATIONSBAR, et smart ord, som jeg ALDRIG selv havde fundet.Niecen er sød, hun har lovet at hjælpe mig. Hun kan arbejde med sine ting på hendes lækre værksted, mens jeg roder og prøver og hun kan gå til og fra. Om fjorten dage har vi fælles fridag og så skal det være. Spændende hvad nyt jeg kan lære på sådan en dag.
Niecen skriver også om  problemet/begavelsen at have et hoved fyldt med ikke kun EN ide`/interesse, men et hovet som myldrer som en sommer skovbund, af den ene gode ide`og ting som bare MÅ prøves efter den anden.
TAK; JEG KENDER DET!
Mit hus BUGNER af materialer, garn, læder, filteværktøj, smykkeværktøj og materialer, broderi, stof, symaskine, maling, diverse opskrifter, mønstre, havebøger, bøger om dit og dat, om madlavning i alle afskygninger og bagekunst på flere niveauer. Samt kursus beviser inden for alternativ behandling og tænkning. Lige som jeg dyrker adskillige former for dans og bevægelse.
Jeg tror bare, at nogen af os er sådan skruet sammen, at vi er SÅ nysgerrige, at alt hvad vi ser som interessant, må afprøves og studeres. Intet af det jeg har prøvet har været spild af tid, intet værktøj har været fejlkøb. Intet er opgivet, tiden er måske bare ikke lige moden lige nu.
Samtidig er der områder jeg bare overhovedet ikke gider, ikke så meget som jeg gider prøve og så er der evner, som bare ikke faldt i  i min turban. Tegne kan jeg bare ikke, maleri har heller aldrig ligget til min hånd, desserter får jeg aldrig lavet, patcwork gider jeg slet ikke prøve, for den nøjagtighed er slet ikke noget for mig. Den slags køber jeg mig til og er det så ikke bare en ret god ballance? Nogen er gode til det ene og nogen til det andet og få til det hele. På den måde bliver der jo så fint plads til os alle sammen. Smart ik´?

3 kommentarer:

 1. Det er nemlig rigtigt, Stella. Vi har forskellige styrkesider og interesser - og heldigvis for det. Det med IT, blogdesign, header, html-koder og alt det der, er heller ikke en evne der er faldet i min turban - men jeg forsøger alt, hvad jeg kan og er også dybt misundelig på alle de der med super-lækre-blog-designs, og ville elske, hvis jeg selv kunne finde ud af det.
  Men jeg venter også på, at en vis 'back-up' får tid til at hjælpe mig med at gøre min header/top mere indbydende.
  Det er MØJ-irriterende, når man er afhængig af eksperter!
  Hvad en NAVIGATIONSBAR kan, har jeg absolut ingen anelse om, men det lyder interessant!

  SvarSlet
 2. Ja ik´Anettte? Lidt lige som at høre kinesisk eller hollandsk. Hvad mon de snakker om?????Man aner det ikke.Jeg har hverken nerver eller for den sags skyld, fantasi, til selv at rode. Kun m.h.t de ting nogen allerede har løftet hemmelighedens slør for en´gang.
  Min hjerne er bare også sådan skruet sammen, at jeg kun kan lære enkelte ting ad gangen og kun ting som jeg har brug for. Lære/arbejde/eksperimentere en tid og SÅ pludselig er den der og sidder fast.

  SvarSlet
 3. Hej Stella.
  Det du skriver, at du ikke kan male vil jeg gerne afprøve.
  Jeg er ganske sikker på, at jeg er i stand til at få dig til at male et billede, som bare siger "Spar to", og som du i din vildeste fantasi aldrig ville tro var muligt!
  Du bliver nødt til at lave en eller anden form for "billedværkstedsdag", så jeg kan få dig og andre til at lave noget helt fantastisk...
  Og det er ikke for at rose mig selv som en stor kunstner, men det er lykkedes mig op til "flere" gange, at få folk, som mener de ikke kan male til at lave de flotteste billeder.
  Knus
  den ene af "de to små"
  Sussi

  SvarSlet