fredag den 31. december 2010

GODT NYTÅR

Til alle som læser min blog, ønsker jeg ET RIGTIG GODT NYTÅR. EN RIGTIG DEJLIG AFTEN og ET GODT NYT-ÅR. Håber i alle kan tænke tilbage på nogle dejlige, givende og lærerige oplevelser. Livet er ikke lutter medgang, men jeg håber, at du også kan se det positive trods modgang. Se "gaven" og "beskeden" i det som var svært. jeg ønsker for os alle, at det nye år, må bringe en masse nye udfordringer, sjov og ny lærdom. Små kærlige skub i ryggen når det er svært og et klap på skulderen når vi lykkes.
jeg kan her på vippen kun glæde mig til det nye år. Når ens barn skal giftes, fylder det rigtig meget. Den moderlige bekymring for fremtiden, som altid banker på, når vores børn kaster sig over nye udfordringer, blandet med spænding, stolthed og de bedste ønsker jeg kan sende videre. Fagligt håber jeg jo stadig på, at mit nr vil blive trukket i uddannelseskøen til stenmassage. Jeg er fortrøstningsfuld og meget spændt.
Tak for et dejligt år på bloggen. Et meget uvant og helt nyt medie for mig. Det har givet mig meget. Ny viden, erfaringer, større tag i skriftligheden igen og ikke mindst nye bekendskaber. Jeg håber på nye blogtræf i det nye år, her eller der, tja måske lige her.
De bedste ønsker for alle her fra.


3 kommentarer:

 1. Uhh - så spændende med bryllup i sigte :-)
  Det kan da kun blive et skønt år!

  Rigtig Godt Nytår 2011 til dig og din familie
  Kh :-) Inge

  SvarSlet
 2. Önskar dej en God Fortsättning på nya året.

  Bästa Hälsningar Pia

  SvarSlet