tirsdag den 21. december 2010

Lang tur, næsten uden formål

eller det vil sige, mål var der jo ellers nok af, men gevinsten var særdeles lille.
Jeg var inviteret med til hovedstaden, bare sådan for hyggens skyld af den søde, kreative niece. Selv om hun snart kan lave det meste, er der dog stadig NOGET hun ikke mestrer og må købe sig til. Sådan NOGET skulle hun købe et hemmeligt sted i dag. Hold op hvor var det flot det hun købte, og dyrere end jeg troede at sådan noget var og jeg fik også lov til, at se butikkens dyreste af slagsen og DEN var godt nok dyr. Der er nok en som bliver glad juleaften. Den anden gave hun gik efter, var ikke på lager og det var mine 10 champagneglas fra Magasin heller ikke. Øv for pokker da. Jeg skal bruge dem både til nytår, men allermest til NOGET andet som passer godt med champagne.
Når man ikke kan få det man vil, må man ville det man får og DET ville vi. Vi fik nemlig en lækker tomatsuppe på "Norden" og så kørte vi lige så stille hjem igen ad de isglatte veje.
Hjem til varm the og figurkager og spændende pakker. Der var også kommet julegave fra min ældste storesøster. Mmmmmmm blød og lovende kan jeg sige, for jeg har selv trykket på den.
Her er koldt som ind i pokker. -20 grader ude og MEGET koldt inde. Alle levende lys er tændt og brændeovnen buldrer og fingrene får varme af strikkepindene. Jeg hader at fryse.
En ekstra "gave" med indbygget finger motion og varme er også på trapperne. Niecen havde en garnbestilling med og jeg var frisk til, at suplere med mine ydmyge ønsker og tja, så er endnu en bestilling til GARNMANDEN sendt afsted.


God aften og husk nu at nyde de smukke udsyn.

2 kommentarer:

  1. Denne kreative niece skulle vel aldrig være Kristine?? :-)

    SvarSlet
  2. Det er da lige præcis det det er. Kristine som lige skulle ud og luftes lidt.

    SvarSlet