fredag den 17. december 2010

SCCCCCCCHHHHHHHHHH Her arbejdes og jules

Izabel er hentet fra skole og skal afsted allerede igen i morgen formiddag, så vi har meget vi skal nå.
gåtur gennem julepyntede Ribe, pakke gaver op fra julemanden. En hestebog, lige den vi mangler i vores samling. Jeg har strikket, men der bliver læst højt for mig, hyggeligt siger jeg bare og rigtig dygtig oplæser. Jeg har også fået et par historier på engelsk. der var det bare om at spidse ører, for det er ikke så få ord man allerede kan i tredie klasse. To siders mattematik har "vi" også gang i. Heldigvis den type stykker, som min hjerne mestrer, endda på meget kort tid. fordelen ved os fra den sorte gamle skole er, at vi/jeg mestrer tabeller til UG, så SÅ langt er jeg da med. Plus, minus, gange og dividere er lige mig, så de lektier kan vi hurtigt klare.
Hele TO julekalendere ser vi, også mig, som endnu ikke har set EN i år. De er nu hyggeligst når de ses i det rigtige selvskab. Goddag til salig Pyrus for gad vidst hvilken gang i mit liv 8er jeg ved at blive MEGET gammel, eller går Pyrus bare på "GENTAG BARE I EN UENDELIGHED". Skidt pyt, vi holder jo af ham som en`af vor egne. En go gedigen nissefyr med gang i Hip Hop buksen. Fin fyr. Herre sej og cool tøsebarn han holder sig.
Jesper Klein er da også kær og var jeg singel mand, nappede jeg sku hans datter. Den pige har da former, så man bliver helt lækkersulten. Gik hun her forbi, tror jeg faktisk let jeg kunne finde på, at give hende et lille klask i popoen.
Risengrød i MEGAKÆMPESKÅL og nej vi lider IKKE af en kæmpe spiseforstyrrelse. Der er bare grød som skal bruges til andet formål også. Søndag kommer Izabel tilbage, med mor og søster. Naboerne og deres søn og svigerdatter kommer også og SÅ skal grøden omdannes til noget andet med en masse flødeskum i. Ingen skal gå sultne fra mit hus, så længe der er risengrød i skålen.
Gaverne hober sig også op her i huset. Her ligger gaver til og fra nær og fjern. De ligger og lokker med deres hemmeligheder, så det snart ikke er til at holde ud.
Jeg ved ikke hvordan der ser ud hos andre, men her står julen for døren og vi har valgt bare at nyde det. Jeg nyder det hele. Ikke mindst søde, smukke Izabel.3 kommentarer:

 1. Julen er ikke helt kommet til mit hjem, slet ikke roen, men mon ikke det kommer. Nej, jeg blev ikke stødt over din harzeleren over damer i pels. Har det selv svært med pelse, som er lavet af skind fra dyr, som er dræbt for skindets skyld! Kan SLET ikke ha' pelse af dyr, som er holdt i fangenskab!
  Sælen er trods alt mad. Og den har levet sit liv i frihed.

  SvarSlet
 2. Jamen så er vi to ganske enige. Det regnede jeg faktisk også med. God weekend.
  Med hensyn til julen. Du når det nok og ellers går det sku nok alligevel

  SvarSlet
 3. Hej Stella.
  Hvor ser det hyggeligt ud med Izabel der laver lektier... Hils hende og resten af familien.
  Kærlige hilsner
  Sussi

  SvarSlet