torsdag den 16. december 2010

UPS

Hvad sker der lige i naturen i dag??????
Sne, som drysser, endog ret så voldsomt fra himlen.
Var det ikke noget med sne FRA MIDDAGSTID i jylland og SENERE på sjælland?
Jeg spørger da bare. I virkeligheden er det jo totalt lige gyldigt hvad der loves og varsles. FAKTA er, at DET SNER, ikke i jylland, men LIGE HER!
Det passer mig ærlig talt ikke særlig godt. Jeg skal til Præstø og have stabiliseret nakken og der efter, jamen så skal jeg tilbage og SÅ til Ribe. Noget af en køretur og så lige i det vejr, som kun loves værre.
Der må bare beregmnes god tid og det har jeg. Der er også tid til pauser hvis jeg trænger under vejs. Jeg er bare mig selv, får først selskab i morgen, så dagen ligger til gængelig foran mig, meeeeen jeg syntes nu nok, at jeg havde fortjent bedre kørevejr.
God dag.
Husk at nyde sneen, især hvis du sidder inde med varm the/kaffe/cacao og en nybagt bolle og en god bog eller et inspirerende strikketøj, for sådan kan livet jo også være.
Ses på den anden side af et par broer og et bælt.

3 kommentarer:

 1. Hej Stella.
  Hyg i Ribe og kan fortælle at jeg har en masse spændende at berette. Håber du får hygget med de to små "væsner" og hils dem mange gange fra mig - også mange hilsner til deres mor.
  Her i Næstved er der vildt snekaos, så pas på i trafikken.
  Hyg og sår'n.
  Sussi

  SvarSlet
 2. Ups Stella...så skulle jeg måske ha' sendt kalendergaven til Ribe i stedet for. Den er røget med Postmand Per i dag...anyway, håber du får den inden jul. kh

  SvarSlet
 3. Sussi: Tak, jeg er kommet sikkert på plads og er i gang med hyggen. Dog kun med en´ung pige.
  glæder mig til at høre ALT fra dig.

  Anette. Jamen så ligger den bare og venter til jeg er hjemme igen mandag eftermiddag. Jeg GLÆDER mig MEGET.

  SvarSlet