tirsdag den 4. januar 2011

ER DET BARE MIG?

Der syntes at ÅRGANG 0, er værd at se? Jeg har fulgt familierne/ungerne alle årene. Måske er det særlig sjovt/interessant, når man selv har børn (barnebarn) i samme alder. Alt kan jo diskuteres og jo jo, der har da været situationer/begivenheder, som måske ikke var egnet til tv, hvis alle skulle have været beskyttet, men ok, så er det jo heller ikke værre. De familier vi følger, er lige præcis, for mig at se, rigtig gode repræsentanter for den gennemsnitlige befolkning. Hverken værre eller bedre. Sådan bare helt almindelige og normalt begavede, med helt almindelige liv på godt og ondt. Med op og ned ture, nogle skæverter hist og pist. Vis mig en familie som ikke indbefatter lidt af det hele.
Du kan HELT SIKKERT finde mig foran fjerneren i aften kl 20 og jeg vil nyde det.

3 kommentarer:

  1. Jeg er bestemt også med foran skærmen - måske på motionscyklen. Det er sjovt at følge familierne gennem så mange år..også selv om at der jo desværre kun er tre af de "gamle" familier tilbage.

    SvarSlet
  2. Jeg har hverken børn eller børnebørn men syntes konceptet var/er genialt. Så mig finder dig også foran flimmeren, og tager også det næste program med, noget med kone-byt.

    SvarSlet
  3. Osse mig - så den sammen med min datter i starten, og vi ser den stadig og diskuterer de enkelte familier vældigt!!Hatten af for dem!

    SvarSlet