mandag den 3. januar 2011

HÅRDT ARBEJDE

Hvad skete der lige for vækkeuret i morges? At vække mig kl 7.00 er da helt hen i vejret og noget som sætter grimme ar på både krop og sjæl hele dagen.
Jeg er dog kommet gennem dagen med liv og ære i behold. Første arbejdsdag efter en hel måned fri. Altså med undtagelse af julebutik og julekurve, men fri fra klinikken. En nødvendighed for mig, to gange om året, juli og december er frimåneder. Mine arme skal have en pause og mentalt skal jeg lades både op og af. Jeg har ind i mellem brug for, at bruge helt andre sider af mig selv, hvis jeg skal kunne være indspirerende, indlevende, infølende, nærværende og rummelig over for mine klienter. Ren logik og respekt.
Nu er jeg klar igen, men kl 7.00 i morges tvivlede jeg godt nok noget på mig selv.
En go gåtur er det da også blevet til i det friske vejr, men jøsses hvor er der glat på gader og stræder. Der er farer hvor man går her i byen. Hvis det ikke er isen man falder af, kan det være de mange skraldesække man falder over. Der står efterhånden affaldscontainere og sække ved alle huse. De tårner sig op, da vi ikke har fået hentet affald i byen siden før jul. En ren skandale og når man ringer til kommunen, siger de "vi ved ikke hvornår".  Venter man mon bare på at rotterne fjerner resterne? Jeg er VRED, for ikke at sige STIK TOSSET. ALLE andre kan køre på ALLE veje, men nix, ikke skraldemændene. ALLE andre kan rydde deres del af byen, men nix ikke kommunen. Alle andre passer deres arbejde, men nix ikke kommunen og dens skraldemænd. Lad os håbe at jeg kan komme ud af min dør for gammelt skrald og lort, når jeg skal ud og betale min efterskat, mennnnn ellers vanker der sku nok bare en bøde. ALLE andre får bøder, men nix ikke kommunen. Hvorfor får de egentlig ikke det?

                                             

2 kommentarer:

  1. En rigtig god pointe Stella, de er selvbestaltede det må være derfor, ingen ved siden af, ingen over, men mon ikke du for din egen skyld skulle rette fokus på noget mere positivt.
    God dag.

    SvarSlet
  2. He He Michael. Det har du helt ret i, men det er nu heller ikke meget af min energi der går den vej. Den type er jeg ikke lige

    SvarSlet