mandag den 24. januar 2011

NEEEEEEJJJJJJJ

Ikke igen. Jeg orker bare ikke mere feber.

jeg er igen bombarderet med en infektion og deraf følgende feber. Med feber følger i hvert tilfælde for mig, ondt i hovedet og musklerne, altid særligt koncentreret omkring nakken (der hvor mine spændinger især sidder).
Jeg er igang med behandling og det tærer jo også på det sparsomme energi overskud.
Jeg lægger mig lidt ind i mellem, men vil altså også leve og fungere, så mavedansen skulle bare ikke springes over. Første gang efter jul og nytår ville jeg simpelthen ikke misse. Jeg fik lektier for. Drejning på stedet, både højre og venstre om og kan love jer for, at det slet ikke er så såre simpelt som man ellers skulle tro. Vi er også gået igang med at øve takter. Lytte til forskellige takter og klappe dem. Heller ikke noget som bare lige er let, i hvert tilfælde ikke for mig. Det hele skal sættes sammen med det sidste nye for mig,
Finger CYMBALER, små fine instrumenter med MEGET høj lyd.


De er faktisk ret tunge at arbejde med for utrænede fingre og så LARMER de infamt, så jeg skal træne med store plastik knapper til en start.
Feber eller ej, jeg vil ud. Ud og gå en tur. Ud få noget frisk luft til min varme pande.
God aften.

5 kommentarer:

 1. Altså Stella - din stakkel. Det er da også irriterende som den influenza bli'r hængende, når først den har bidt sig fast.
  Rigtig god bedring til dig :D

  SvarSlet
 2. Tak skal i have. I dag er det faktisk værre og jeg må blive i sengen.ØV

  SvarSlet
 3. Det er synd for dig. Er faktisk i stand til, VIRKELIG at føle med dig! Måtte selv lægge mig fredag med feber, smerter og hele dynen. Og fra lørdag og foreløbig 3 dage aflyse alle klienter :-(.Troede ellers, at jeg skulle på arbejde igen netop den dag, efter at jeg var blevet tvunget i knæ, da ørekrystallerne igen havde revet sig løs og ørelægen igen været på arbejde.
  Har fået lov til måske at møde på arbejde torsdag igen.
  Synd, at du også skulle have turen - rigtig god bedring til dig.
  Mange hilsener Kirsten

  SvarSlet
 4. Tak Kirsten og da også god bedring til dig. Uh den er slem, men dit med ørene lyder altså heller ikke godt. Håber det er vendt til det bedre igen

  SvarSlet