mandag den 7. februar 2011

Hvad er hemmeligheden?????????

vil de fremmødte journalister sikkert spørge, når de er mødt frem til min 112 års fødseldag og naturligvis gerne vil vide, hvad hemmeligheden bag mit smukke ydre og velfungerende indre mon er.
Hemmeligheden er såmænd:

                                       OLIE OG MANDLER

Morgenens bad, afsluttes hver dag med, at jeg dupper huden halvt tør og smører den let fugtige hud med en blanding af den gode fede mandelolie med Havtorn olie fra Weleda. Blandingen laver jeg selv og har den ved bruseren i en pumpeflaske.


Ansigtet smører jeg med Weledas fantastiske mandel olie specielt til ansigtet. Jeg har ellers MEGET tør og sart hud, men med olie er jeg aldrig tør mere.


 I min morgenmad tilsætter jeg to spiseskeer af "LIVETS OLIE", som er lækker kræs for hud, led, muskler, hjerne, hormonsystem og fordøjelsen. Ren guf for cellerne. (Tåler IKKE opmarmning).
Morgenmaden dekoreres med mandler og på bordet står næsten altid mandler til fri afbenyttelse.I min klinik bruger jeg altid den gode mandelolie til massage. God drøj, billig og hurtigt optagelig. Den kan tilsættes æteriske olier, hvis man ønsker en særlig duft, eller virkning fra æteriske olier. Feks ved hovedpine, til afslapning, betændelse m.m


Rådene er hermed til fri afbenyttelse. Jeg står inde for den gode virkning og jeg er ikke i tvivl. NEMT; BILLIGT OG TIL ALLE HUDTYPER. God fornøjelse.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil meget gerne høre om blandingsforholdet af dine olier til kroppen.

  Glad hilsen
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger bare neutral olie til min krop Tina.

   Slet
 2. Hvilke æterisk olier kunne man fx bruge til hovedpiner eller betændelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange har rigtig stor glæde af Lavendel ved hovedpine Kickie. Timian er altid effektiv ved betændelser. Æteriske olier må aldrig bruges indvortes og aldrig rent direkte på huden.

   Slet