lørdag den 5. februar 2011

Jeg går helt sikkert aldrig ned på

                                                                NIECER
Jeg har fem af slagsen. Forskellige, men alle skønne og dejlige og heldigvis gider de godt bruge noget af deres tid på og med, deres moster/faster.
I går var det søde Heidi som var her med mand og søn. Datteren var hos sin mormor, hvor der skulle laves NOGET. Sikkert NOGET til ËN BEGIVENHED på tirsdag......HEMMELIG HEMMELIG.
Heidis mand er lige den mand, som jeg af og til, må bede om særlig ekspertise, når pc/printer og den slags ikke virker. I går var det printeren som lige skulle have en kærlig hånd og tak til Allan for det. Nu kører mit "kontor" igen.
Heidi og søn var med for hyggens skyld og hyggeligt var det. Mosters fiskefrikadeller, med kartofler, bagte rodfrugter og varm remouladesovs. Et par slags is, en lille mandelkage og en hvid mini flødebolle og rødvin i glassene, så kørte det hele som smurt for os. Værtindegave var der også lige tænkt på



Plast lækkerier til mosters ører. Der er tankelinks direkte til dyreverdenen og lidt til den lille sorte. Sådan nogen sager er jeg altid frisk på og bare endnu et bevis på, at niecerne heldigvis kender mig mere end bare som et navn på stamtræet. Der er jeg godt nok heldig. de sørger på hver deres måde for mig og mine forskellige behov:
Anja: Med gode bog henvisninger, musik opdateringer, Kvinde messer og koncerter.
Kristine: Med kreative input, hjælp og inspiration og sparring.
Kamilla: Hjælper med alt vedr kattens røgt og pleje.
Heidi: (og mand) pc hjælp, gode og hyggelige middage og fester
Tanni: Et ungt og dejligt friskt pus når jeg trænger til godt selskab i København og snart vil hun passe mit hus og min kat mens jeg rejser.
Er jeg ikke bare heldig?

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Jo, du er bestemt heldig. Og påskønner det, lyder det til :-)
    Jette / Villa Ko

    SvarSlet