tirsdag den 17. maj 2011

Salat med fyld

Her kommer så lige et foreslag til en salat, som sagtens kan gøre det som aftensmad, for de fleste, og man kan jo tage et groft brød til hjælp hvis det kniber. Jeg gør det jo meget i salater og tror derfor, at salat, det er jo bare sådan noget man finder på hen ad vejen, men jeg bliver ofte bedt om opskrifter, så her kommer en og nu bliver den lagt ind i mine opskrifter her på bloggen.
Dagens FYLDIGE SALAT indeholder


 en godt slynget og dermed sprød feldsalat, let kogte små nye kartofler, avokado, små lidt søde tomater i halve, ristede græskarkerner (2 min ca, pas på), abrikoser uden svovl (de mørke), lidt saltede mandler, smuldret gedefeta ( denne her er GARANTERET god/den bedste), det hele vendes med en smule dressing olie/balsamico/salt/peber og serveres lun eller kold. Og ja avokado bliver mørk hvis man ikke serverer lidt hurtigt eller gemmer til næste dags madkasse. Jeg er personligt fløjtende ligeglad, men ellers er citron løsningen ELLER læg avokadostenen SAMMEN med avokadokødet ind til serveringen.
                                                                VELBEKOMME!

4 kommentarer:

 1. Hej Stella.

  Tak for opskriften :)
  Vi laver også en hel del salater her i huset og de kan jo varieres i det uendelige.
  Det er jo kun fantasien (og smagsløgene) der sætter grænser.
  Det er sjovt at prøve sig frem :-)

  Ha' en dejlig onsdag.

  Kærligst Lene

  SvarSlet
 2. Mumme numme num.
  Det bliver da den næste,som skal prøves.
  TAK!

  SvarSlet
 3. Du kommer bare Kristine, meeeen måske skal du prøve noget helt andet næste gang hmmm ser lige på det. God arbejdslyst, både her og der.

  SvarSlet