tirsdag den 14. juni 2011

PÅ GOD FOD!

At starte dagen hos Kirsten Fodtudse, er næsten lige så godt, som at spise lagkage til morgenmad, så det gjorde jeg. Hos Kirsten er det ikke sådan noget nymodens noget, med neglelak og massage og andre dikke darer. Næ nej min fine ven, her er det the real stuf. Der bliver klippet, filet, pudset og poleret og der bliver maskiner med roterende børster og andet gejl. Pludselig er man færdig og når man igen betræder gulvet, er det som at svæve på en sky af wellness, ynde og gracie.

 Jeg får altid et lille chock når jeg ser mine fødder uden lak, men det er da også det værste ved den behandling og den kan der jo rådes bod på igen.


Med Chanels Muldvarp er mine fødder bare klar igen. Klar til at indløse bryllupsdags gaven fra søn og svigerdatter. Klar til Prag. I morgen tidlig går det atter løs, med pas og kuffert og flyvetur. Prag skal indtages for første gang. Prag skal høres, ses og smages. Fredag skal vi igen sove i vores egen seng. Så er det weekend med nye udfordringer, sjov og ballade. Så er det sommer, DANSK SOMMER. Sommer i DANMARK, med gæster, besøg, udflugter, sommerhus, is, jordbær Rose´i gode mængder, en ny lækker baby, som kun overgåes af min egen lækre Izabel, som også kommer her en uge. Sommer med grill og mad eksperimenter, nye kartofler, vinbar, strand, vand, strik og gode bøger, shorts og en nyslået student. Sommeren er her og lidt der og en smule alle vegne. Kroppen er klar til ny kulør, skoene klar til dans. Fra fredag er jeg klar til SOMMER!

3 kommentarer:

 1. Rigtig god tur! Prag er en af mine yndlings byer!
  Og fine fødder :)

  SvarSlet
 2. Tak Anne. Hmmm lidt mærkeligt, at fødderne på billede to er brune??????? Jeg hører kun godt om Prag og glæder mig.

  SvarSlet
 3. Altså Stella - rejser du nu igen? Rigtig god tur - Prag er en skøn by, så nyd det:D

  SvarSlet