søndag den 24. juli 2011

At blive brugt.

Se så er der noget ved at strikke til andre. Man lægger sku mange timer, penge og tanker i et strikketøj, men det er ikke alle som sætter pris på hjemmesyslede gaver. Fair nok, men så sig det dog. Det værste er, når man aldrig ser modtageren bruge gaven. Der er som sagt lagt de bedste tanker og kærlighed i sådan en gave.
Sådan er det ikke med lille Olga, som allerede er en flittig bruger af de gaver jeg har givet hende. det bliver ikke sidste gang, at hun får en gave fra min hånd/hjerte.
At Olga så samtidig er så sød og dejlig, at alt i en smelter når man ser på hende, gør jo ikke følelserne for hende mindre.
I dag kom Olga på sommerhus besøg med begge sine dejlige mødre og en lige så dejlig jordbærtærte. Kagen lagde sig godt i maven og Olga gik lige i hjertet på både mig og manden, som hilste på dejligheden for første gang. Spørg mig ikke hvordan eller hvorfor, jeg kan bare mærke, at Olga bliver(er) et rigtig dejligt menneske.
Hendes ene mor, er vild med "noget med ører" så Olga bar i dagens anledning både hue og sko med ører. Humor har vel aldrig skadet nogen og Olga lægger stærkt ud.

(Har hørt, at man ikke kan se Olga i vestene. Noget med format og hvad ved jeg. Måske bliver det anderledes lige pludselig. Jeg håber.)

Vis DSCF0693.JPG i diasshow                                                   Vis DSCF0658.JPG i diasshow
Olga i silke/uld vest.                                                Olga i Homo vest.


 
                                                    Olga i uld trøje med lus(trøjen, ikke Olga)

4 kommentarer:

  1. Køn unge - og fin uldtrøje. Desværre kan man ikke se de to billeder at prinsessen i vest. Ville ellers meget gerne beundre dem også.

    SvarSlet
  2. Hmmmmm det forstår jeg ikke. De er der da når jeg går på siden.

    SvarSlet
  3. De er der altså stadig ik'! ØV!

    SvarSlet