tirsdag den 26. juli 2011

Svigter vi?

På sådan en tirsdag i juli, hvor det ser ud til, at der ikke kommer regn, er det store spørgsmål, SVIGTER VI HELLY HANSEN? Vores alle sammens vandmand, ham som skaber balance når vandet driver os ned i støletten. Ham som har lært os, at leve et værdigt liv i stiv regnbuks. At føle os som ligeværdige mennesker, selv om hætten strammer og redningsvesten trykker barmen fladere end godt er. Hvad laver Helly mon på solskinsdage? Hvem holder modet oppe hos ham? Hvem tager et fast tag i hans gummijakke og trøstende lover, at der nok skal komme regn igen. det er trods alt, danmark vi lever i. Måske er det lige sådan en dag som i dag, at Helly går ind i dels sig selv og dels sit hobbyværelse og simpelthen tegner sig ud af tristessen. Tegner endnu en overtræksbuks, et sjovt regnslag med det velkendte logo, en moderigtig sejlerstøvle i formstøbt gummi, eller bare en ny regnjakke i unisex look, så vi ved næste byge, kan klæde os ens alle sammen i familien og gå i et med os selv, hinanden og det grå vejr.

Selv vil jeg besøge Præstø og lægge mig på en briks og lade min krop genfinde balancen under Ib´s kyndige hænder. Bagefter vil jeg drikke kaffe med en (kaffe)søster og lade mig indrullere i Næstveds pulserende gadeliv. Håber husarernes by byder på lige så meget venlighed som Roskilde bød på i går og måske et par gode udsalgskup. Husarerne vil jeg til gengæld lade ligge. Den sti har jeg betrådt i min pure ungdom, med to børn til følge, inden den kække soldat igen red ud af mit liv. Måske vil jeg lægge vejen omkring statuen SLATTENPATTEN, som altid giver selvtillid og fornyet håb til kvinder i min alder.

2 kommentarer:

  1. Jeg tror Helly er taget på ferie til de varme lande, han har sgu tjent fedt denne sommer. Vi er mange, der ikke har tænkt på andre en Helly denne sommer ;-)
    Sussi

    SvarSlet
  2. Tak Sussi, forde du holder gang i Helly.

    SvarSlet