onsdag den 3. august 2011

Det glade vandvid med kendis

Overskriften beskriver i meget korte træk, hvad vores aften i går bestod af.
Zirkus Nemo havde første aften i København og der var sendt indbydelser ud til kendisserne, som i stor stil var mødt op. Over en trediedel af puplikum var kendte, så der var jo nok at se på og holde styr på.
Fra første trut i tompeten til sidste buk, grinede vi som sjældent før. Den humor som serveres i det telt, er så fed og god, at man skal være noget stram i masken, hvis man ikke falder pladask for hele holdet.  Skæve polske damer, Bager Jørgen, Målermanden, Hundedamen som kun liiiige har taget et par glas hvidvin inden forestillingen, dødsdrom, en mand som bliver pint på det grusommeste og pludselig er tryllet væk, små søde duer som er stendøde efter en tur i luften og bla bla bla. Det virker så simpelt. Som noget enhver kunne gøre. som noget de lige finder på. Der er TÆNKT over tingene og trænet i detaljen. En skæv(og grim) paryk og sindssyge tænder gør det ikke alene. Kunsten er vel at få det til at se ud som det rene ingen ting. Der er godt nok hjerne i ham Søren Østergård, jeg er vild med hans skæve drejning af helt almindelige ting.

Man er skam godt og standsmæssigt kørende.

Jo jo, de bor der skam.


En lille gåtur på havnen i det gode aften vejr, førte os forbi Admiral Hotellet.

 Og derfra udsigt over havnen og.....Zirkus Nemo.


rESTAURANT SALT ser ud som en jeg måske vil besøge i weekenden. Hvis det gode vejr holder kunne den vist godt være stedet hvor jeg kunne indtage en god middag efter nogle timer i byen evt på cykel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar