torsdag den 11. august 2011

Første forsøg.

Jeg varslede jo, at jeg ville tage kampen op, om Verdens Bedste Brød. Det er jo ikke bare forde jeg vil gøre det bedre, men forde jeg vil væk fra hvedemelets glutenindholds dårlige indflydelse på min krop/mave. Jeg har eksperimenteret med den originale opskrift. Noget med andre melsorter, nogle korn og noget øl. Jeg må sige at jeg er pænt tilfreds, men ikke færdig med at eksperimentere. En opskrift skal nok følge efter, når jeg er helt klar. Der må nok også et nyt navn til. Dette her brød er noget mere rustikt end det oprindelige. Ikke lige så luftigt og noget tungere. det giver sig selv med de ændringer jer har foretaget.
Smukt ser det ud.


Jeg har bagt det i Tagine.

5 kommentarer:

 1. Det ser jo super spændende ud... jeg har ikke selv en stentøjsgryde med låg ( mindes det er såden den orignale opskrift lyder ?) så jeg har ikke fået bagt dette brød endnu, men din version lyder jo også lidt mere fristende...
  - Min krop er heller ikke ret glad for det hvide brød sjov...- :)

  SvarSlet
 2. Der er mange som har det svært med det fine hvedemel. Opskriften kommer snart.

  SvarSlet
 3. En tagine....hm, det er nyt for mig. Sådan en fyr har jeg ikke stiftet bekendtskab med endnu!
  Men brødet....uhm, det ser lækkert ud.

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig også til opskriften.
  Vil gerne modificere mit yderligere ;)

  SvarSlet
 5. En tagine er det samme som en stegeso,eller en støbejernsgryde med låg. Altså du beholder dampen og dermed sagt og kraft inde i kredsløbet. Ekstrem god til langtidsstegning/brassering. Taginen ser man i de afrikanske lande og iindien. Jeg så den alle vegne i Marokko og fik de skønneste retter der. Der kommer snart opskrift, jeg skal bare liiiige prøve en ting mere, så er jeg klar.

  SvarSlet