onsdag den 17. august 2011

It´s hard to be a snittermand.

Her snittes og steges på livet løs. I morgen skal jeg tværs gennem landet, sammen med den morgenfriske Niece. Vi skal på messe i Herning


Over og gøre julekøb til min julebutik og begge til de julekurve vi laver på bestilling for firmaer. Det plejer at være stegende varm sommer til julemessen og snestorm til forår/sommer messen. Spændende hvordan vejret arter sig i morgen.
En lang messedag med stor tankevirksomhed, der tænkes i priser og kurve, farver og butiks helheds indtryk. Koncentrationen er stor. Varme og syntetiske gulvtæpper, dårlig/skarp belysning og ofte for lidt vand og ulødig kost, giver træthed og hovedpine. Det gider jeg ikke mere! Jeg sørger for vores egen forplejning, så jeg gider godt snitte i en masse grønt og frugt i dag, så vi kan komme lettere gennem en lang dag i morgen. Som altid, glæder jeg mig til, at se de nye tendenser, farver og former. Hvilken retning går vi mod? Vi skal dufte og smage os gennem dagen og lige der, er vi et godt makkerpar, mig og Niecen. i bilen suplerer vi gerne hinanden i vores nyeste drømme og luftkasteller. Begges hjerner er letantændelige og nemme at begejstre og villige til, at løbe frit ud af fantasiens glade vej. Noget/meget bliver ved tanken, noget forkastes med det samme, men et og andet, har vi da begge sat i søen af og til. Jeg glæder mig, som altid, til hendes brogede selskab og til en verden fyldt med drømme og must haves. Jeg er Formlandklar.


Feberen har også forstået budskabet. den slipper langsomt sit tag i min krop. Halsen er blevet større og mildere stemt for synkning. I morgen er jeg HELT frisk. Ikke FOR frisk, bare frisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar