lørdag den 6. august 2011

Ud i det blå.

Vejret tegner sig ind til videre da, til at arte sig lige efter mit hoved.
KULTURHAVN 2011 kalder. http://www.kulturhavn.dk/. Jeg skal se bevægelse i alle mulige former og især dans og især orientalsk dans. Min egen lærer og et par jeg kender skal optræde. Jeg glæder mig! Er du på de kanter, skulle du unde dig selv at besøge Bryggen.
Min sprit nye cykel skal på sin første tur. Jeg købte hende i går. jeg er jo vant til min racer, med mange gear og høj fart, men siden min gode gammeldaws damecykel blev stjålet, har jeg savnet sådan en hygge cykel, hvor rykken kan rettes op, der er godt tråd i pedalerne, en kraftig bagagebærer og plads til min store cykelkurv.Kurven er i dag pakket med egne grovboller og pirogger med grønt (opskrift kommer) og et nøgle garn til togturen og evt ledige stunder, man ved jo aldrig.Jenere støder manden og hans cykel til og aftenen skal sluttes af med middag på SALT ved Admiralhotellet, så jeg satser meget på en blid og varm aften på kajen.

2 kommentarer:

  1. Rigtig god lørdagstur, Stella - med kultur, dans, madkurv og hele molevitten. Desværre er jeg langtfra på de kanter, ellers ville jeg ha' troppet op, så jeg kunne se dig svinge med hofterne. Jeg er sikker på, at du er eminent til sådan noget eksotisk dans.
    God weekend :)

    SvarSlet
  2. Tak Anette. Jeg dansede nu ikke selv igår, men så en masse fantastisk dans.

    SvarSlet