fredag den 2. september 2011

Dagen før dagen.

I dag er dagen, hvor det hele og lidt til skal klares. De sidste indkøb før vi rejser. De ting som skal forsøde vores uge i camper. Lækker nymalet kaffe, et par gode oste og frisk frugt. Det meste er allerede pakket i bilen. Kun de aller sidste ting hober sig op i stuen. Tandlægen skal lige besøges. En buket skal købes og bringes til en sej og dejlig dame, som kommer hjem med sprit ny hofte. En Niece kommer på besøg med overnatning. Hende skal vi hygge med i aften til noget mad, et glas vin og en lille bid af Køge Festuge. En fest som siger mig mindre og mindre for hvert tyndbenede år. Hvorfor holde en fest på en uge, når man kun har gæster og musik til to dage????? Min forstand kan ikke gennemskue den slags, mon nogen overhovedet kan? Vi lader os dog gerne underholde i aften af såvel Niecen, som en flok glade sømænd og gode gamle Dodo.
I morgen overlader vi trygt huset og katten til sønnen. Vi sætter næsen mod Amsterdam. I år uden pc. Jeg gider ikke bruge min gode ferie og knappe tid på at rode med om man er på eller ej og dumme oplevelser med ting som forsvinder næsten før de er skrevet. NIX. Jeg vil holde ferie. Tage en masse billeder af den smukke by og dens randområder. Jeg vil sætte mig på cyklen og lade tilfældighederne råde. Spise når vi er sultne, nå hvad vi når og nyde freden og hinandens selskab.
Intet har vi planlagt. Eller jo, vi har planlagt en fast plads at ligge på. En vi har prøvet før, som har det vi skal bruge, hverken mere eller mindre. Vi skal ikke bruge tiden på at køre i bil. Vi skal gå og cykle og selvfølgelig sejle. Vejrudsigten for ugen siger skyer og regn. Vi er ekstra dækket ind med bøger, blade og garn og så må vi arbejde ud fra de præmisser som gives.
I dag er solen os nådig. En smuk og varm efterårsdag. Den skal nydes og benyttes.

3 kommentarer:

 1. Hey du! Snup lige mig med i bagagerummet. Det lyder simpelthen som en drømmeferie.
  Og fornuftigt træk med computeren ;)
  Nyd det også lidt for mig ;)

  SvarSlet
 2. Du skal bare stå klar på den sædvanlige p plads kl 12.
  Jeg vil nyde hvert minut, både for dig og mig.

  SvarSlet
 3. Hej Stella, det lyder skønt, Amsterdam er sådan en rar by. Hvis det regner og hvis du er bare en lille smule håndarbejds-/kunsthåndværksnørd og hvis du altså ikke har været her: http://www.taschenmuseum.com/ før, så kan det varmt anbefales ;o)
  Rigtig god tur
  Anette

  SvarSlet