torsdag den 1. september 2011

Kartoffelsalat med feta.

En lækker mættende salat med nyheder i oliven og feta. Meget mættende.

Babyspinat, godt skyllet og slynget knasende tørt, blandet med rødløg. trækker med en god olie/eddike med hvidløg.


Forskellige kerner. Feks pinje og græskar, ristes på en varm tør pande. Kun et meget kort øjeblik. det går rigtig stærkt.

Porreringe, svitses i olie og karry og steges bløde.


  Et par avokado i tern tilsættes som det ABSOLUT sidste.


Min nyeste nyhed. Så lækre oliven. Ovnbagte, sorte uden sten. Salte og skarpe.


Semi tørrede tomater i olie.


Endnu en nyhed, som måske er bedre?????end min gode gamle gedefeta????? En fed, blød og rund feta i store blokke. Smuldres med fingrene over salaten til sidst.
Ok, lige efter avokadoen.


Små letkogte kartofler, som efter kogning skæres i grove stykker og får 10 min i ovnen sammen med de stegte porrer. Kun med lidt olie på toppen. Bare lige for at få lidt bid, kant og farve.


Et billede fra tallerkenen. Liiige før det lander i maven, så undskyld det rodede look.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar