En lækker mættende salat med nyheder i oliven og feta. Meget mættende.
Babyspinat, godt skyllet og slynget knasende tørt, blandet med rødløg. trækker med en god olie/eddike med hvidløg.
Forskellige kerner. Feks pinje og græskar, ristes på en varm tør pande. Kun et meget kort øjeblik. det går rigtig stærkt.
Porreringe, svitses i olie og karry og steges bløde.
Et par avokado i tern tilsættes som det ABSOLUT sidste.
Min nyeste nyhed. Så lækre oliven. Ovnbagte, sorte uden sten. Salte og skarpe.
Semi tørrede tomater i olie.
Endnu en nyhed, som måske er bedre?????end min gode gamle gedefeta????? En fed, blød og rund feta i store blokke. Smuldres med fingrene over salaten til sidst.
Ok, lige efter avokadoen.
Små letkogte kartofler, som efter kogning skæres i grove stykker og får 10 min i ovnen sammen med de stegte porrer. Kun med lidt olie på toppen. Bare lige for at få lidt bid, kant og farve.
Et billede fra tallerkenen. Liiige før det lander i maven, så undskyld det rodede look.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar