søndag den 18. september 2011

Et dejligt Perlerige.

I dag var der igen åbent hus i "Perleriget" i Ballerup. Et univers fyldt med skatte, lavet af samme stof som dejlige drømme. Firmaet drives af Helle og Bent. Fra egen bolig i Ballerup. Bestil på nettet. Super nemt for os alle, i hver en krog af landet, men snyd ikke dig selv for, at besøg den dejlige familie. Der holdes kurser, workshops og som i dag, åbent hus. Som sagt foregår det hele fra "privaten". Det fantastiske ved denne familie er bare, at der her netop ikke er noget som er privat. Hele huset er efterhånden inddraget til firmabrug og vi taler altså om virkelig inddraget, sådan for alvor, i skuffer og skabe og nul privatliv, men kunder over alt og tænk engang, de virker som om de trives med det. Mage til sociale mennesker skal man lede længe efter, med mindre naturligvis, at man kører hjem til Helle og Bent og Legolaj som drenge kaldes og det vil i senere her, forstå hvorfor.
Denne familie er, kort fortalt, blevet grebet af smykkedele og hele universet omkring det. De rejser sammen til Indien og finder nye smukke sten og andet sjov og det sidste (som jeg har set, mere er sikkert på vej) er nu Indiske snabelsko, som sælges fra egen hjemmeside, lige HER. Snabelsko som jeg tidligere har haft, som blev slidt ned til sidste las, nu har jeg endelig fundet dem igen og endda til meget rigmelig pris.
Igen fandt jeg lækre sager og ny inspiration, desværre sælger de skønne mennesker ikke tid, så den må jeg lede i kalenderen efter. Der skal gerne være nye smykker til julebutikken og lidt til julegaver. Det kræver planlægning. Næste kalenderhul skal hedde smykkedag!

Lidt billeder til nysgerrigheden. håber du bliver inspireret til at besøge Perlerigets hjemmeside.
Sønnen bliver kaldt Legolaj, hvorfor mon?


En lille kreativ fyr med gang i fantasien. Her er sikkerheden i top.


Selv døden holdes i skak.


En ridder
vogter pengeskabet.


Der er altid plads til smukke kvinder.


Perlefigurer på rad og række. At skabe er en naturlighed i dette hjem, og der er god plads til det.


Leg og bevægelse.


Fordybelse.


Leg og afslapning side om side. Her er man sammen, også når man er hver for sig.


Håber du ser det samme som mig. Her er tale om mere end kold forretning. Her kan man også lide sine kunder og syntes arbejdet er sjovt. Eller gik denne arbejdsform/livsform slet ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar