søndag den 11. september 2011

HVAD........

Kan 31 år virkelig gå SÅ hurtigt????????
Hvordan kan den første lille Basse pludselig være SÅ frygtelig gammel? Hvor om alting er, er det drengen/mandens fødselsdag i dag og det skulle selvfølgelig fejres. naturligvis var køkkenchefen da at finde i køkkenet. Der var lige de almindelige gøremål, et større selskab i aften OG en nabo restaurant som skulle passes. Kaffe med mor var der dog tid til. Med de saftigste æbler fra Fejø til (dem kan jeg kraftigt anbefale). Sang fra mor ned af Lille Strandstræde (piiiinliiiigt) og gaver pakket særskilt ind, så der er lidt at lave he he. Gaverne faldt i god jord (det gør de altid og han ønsker aldrig noget), kaffen var skide god, en hel stor stempelkande. Drengen var glad og så afslappet som han nu kan blive og nye farver prydede den ene arm. Uhhh han er lidt af en drabelig fyr at se på, men sød og blid trods de dystre tegninger, som bygges ud og om til stadighed. Nogen er til det ene, nogen til det andet. Han er til tatoveringer og jeg er til ham, og så går kabalen jo op i sidste ende.



Når nu fødselaren ikke havde mere tid, var jeg da bare så heldig, at næste skud på stammen mødte op og nød morgenmaden på GRANOLA på Værnedamsvej. Cafeén med det fede og gennemførste 50ér look og den skønneste havregrød med frugttopping.
Svigerdatteren struttede af andet end lutter sundhed. Maven vokser med stor hast nu og vi nærmer os om kort tid den første halvdels ende.




Lige der inde, bag den hvide skjorte, ligger mit lille barnebarn og hygger sig. Er jeg ikke bare heldig?

2 kommentarer:

  1. Hvor er det da en fin mave - jeg er i gang med at strikke til "vidunderet" der ligger derinde!
    Sussi

    SvarSlet
  2. Dejligt at du gider. I februar er der også brug for strik om den lille krop.

    SvarSlet