tirsdag den 11. oktober 2011

Er der mon ellers noget jeg kan ændre på?????

af en eller anden grund, har jeg det bedst, når jeg liiiige kan snige en ændring ind. måske man via psykologiske studier, ville finde en form for storhedsvanvid. En trang til, at sætte sit aftryk på landkortet. Et råb ud i verden om, at JUHUUUUUU her var jeg og var jeg ikke bare blær smart og dygtig. Jeg er ikke psykolog og har ikke (sikkert en stor fejl) været til psykolog på det sidste. Jeg kan blot konstatere, at jeg syntes verden er sjovest, når jeg selv komponerer retterne, eller bare ændre lige den smule, hvor jeg bare er sikker på, at jeg er den tand klogere end de bedste kokke og designere. det sker faktisk af og til at jeg rammer lige der, hvor verden blev en ret rigere og det sker selvfølgelig også, at alle var bedst tjent med, at jeg købte en kogebog for begyndere, slog op på side et og arbejdede mig stille og roligt frem, helt uden at rode med andet gear, end det der står skrevet sort på hvidt.
I dag er jeg i eksperimentér hjørnet igen. Nu er det noget med nogle grøntsager som skal blive til saft, noget flødeskum med anden smag og en baby trøje som absolut skal ligne den, som jeg strikkede til min egen lille søn engang og ikke har opskriften på mere, så nu skal jeg edder brodere mig nok selv finde ud af det, NÅ!


Og så skal jeg også lige smage den der øko suppe og kold Latte.
Denne gang strikker jeg i Blackhill Chunky fra Garn.dk.
Jeg har oven i købet tænkt, om jeg kunne være så struktureret, så jeg simpelthen laver en opskrift til garnet, så i andre også kan komme igang. Både på hætte trøjen OG babyvesten. det kunne jo også godt være, at ham Kenneth der fra Garn.dk gad have den slags liggende, evt bare som et link og VUPTI fik vi noget at lave alle sammen. Nå men nu ser vi hvad der sker med skriveriet når det kommer til stykket. Lige nu er intentionen rigtig god og ren og det er jo også værd at tage med ik´?

2 kommentarer:

  1. Jeg er spændt på, at se trøjen du er ved at strikke. Jeg har også noget af det garn, så måske kan jeg blive inspireret. Det hedder forøvrigt Garnudsalg.dk - du har glemt udsalget :-))

    SvarSlet
  2. Jamen det har jeg da også....sikke noget rod. Nå men det bliver garnet jo ikke dårligere af.
    Dejligt hvis jeg kan inspirere dig. Jeg iler med pindene.

    SvarSlet