fredag den 21. oktober 2011

Jeg er flyttet.

Ikke langt, men bare i eget værelse. Efterhånden var hver en ledig cm i stuerne ganske bedækket med stof, garn, smykkedele og................ Jeg skal overtage "den lilles" værelse når han en dag flytter hjemmefra. Han behøver ikke skynde sig bare forde hans mor har en psykisk lidelse, som tvinger hende til, at købe materialer som om, hun var ansat på en større designvirksomhed i Kina. Den flinke mand jeg har, kastede sig pludselig over projektet, at forvandle det lille børnebørnsværelse/gæsteværelse, til også at indeholde et arbejdsværelse. Når han lige bliver mindet om det, er han jo faktisk uddannet tømrer, og kan, når han vil, være ganske rap med en hammer. Med udsigt til, at slippe af med mig fredag aften, hvor stuen indtages af spisende, råbende, drikkende, pokerspillende hankønsvæsener, fattede han hammer, sav og indkøbt træ og kreerede en hel vægfuld arbejdsplads til mig.
Giv mig noget at indrette og jeg er spilvågen på sekunder. I går aftes tog jeg lige et par timer i lokalet. Gjorde rent, møblerede om og indrettede, så jeg nu har eget arbejdsværelse med plads til smykkefremstilling, symaskine, stearinlys og DABradio, samtidig med, at der stadig kan overnatte en gæst og stadig er plads til bamser, Duplo, dukkevogn og dukkehus. Izabel og jeg kan deles om pladsen og arbejde med de samme ting og de små er jo ikke født endnu, så "den lille" kan trække vejret helt frit endnu.
I aften er jeg sendt på værelset. Tror jeg nok skak få brugt tiden til det yderste. Der skal nok en kande the og nybagt kage til indvielsen.Nå ja, der er også lammeskind af egen avl, fra dengang jeg var landmand med eget fårehold.
Bemærk lille bitte billede i blomsterramme. Er det synd af give sit lille bitte barnebarn gevir på og fotografere hende? Næ, ikke i min verden. Og JA, vores kaninfamilie har ALT i møbler og tøj.

3 kommentarer:

  1. Ser meget hyggeligt ud, god indvielsesfest :-)

    SvarSlet
  2. Nej hvor lækkert du har fået indrettet med arbejdsbord og hylder. Herligt at der stadig er plads til at jeg kan overnatte der.
    Knus og tillykke
    Sussi

    SvarSlet