mandag den 31. oktober 2011

Kugle skør kugle.

Må en kuglestøder mene lige hvad pokker han vil og ytre sig højlydt om det? JA, selvfølgelig må han da det. Kan en kuglestøder tillade sig, at skrive lige hvad fanden han vil på Facebook, også at han er ved at brække sig over det, når nogen påstår, at der findes fattigdom i danmark? Jamen klart klart. Han må da skrive lige hvad han vil.
Kan en politiker gå rundt og tro, at han "bare" kan skrive sådan a´la til skrivebordsskuffen, når han skriver på Facebook og er det et særlig smart ordvalg, at skrive at, han er ved at brække sig, når nogen påstår, at der findes fattige i Danmark, som ikke har råd til julens ekstra udgifter? Tja, det kan han vel i og for sig godt, men så er han da edderbroderemig, også dummere og mere naiv end man først liiiige skulle tro om sådan en kuglekaster.
Så langt så godt. Dumt, naivt og nok ikke noget, som han får videre mange nye stemmer på og det må han sådan set også selv ligge og rode med.
MEN, MEN, MEN....Jeg bliver onderlynemig stik hamrende tosset, rasende og virkelig forarget, når en åbenbart totalt uvidende kulesmider, udviser så lidt viden, så meget foragt og så lidt social indsigt, at han som politiker, påstår, at der ikke findes fattigdom i Danmark og til med så fattige, at bare den mindste lille juleforberedelse er totalt udelukket. Hvor har den mand levet sit liv??????? Hvor har han sine påstande fra????Bla den med rådighedsbeløbet på 12000 kr??????? Prøv dog at komme lidt ud i den virkelige verden mand. Vi er vist mange som kunne vise den mand en lidt anden side af verden.
Jeg vidste jo at jeg gjorde ret i, at hade ham af en eller anden grund, da han troppede op i Vild Med Dans. Dengang var det bare en fornemmelse. NU er det en reel følelse. Følelse af foragt og afsky for et menneske, som (måske af uvidenhed, måske af ren dumhed) udviser så ringe viden og forståelse for en ret stor gruppe af mennesker i det land, hvori han kalder sig politiker.
Nå ja, og så lige den om flerkoneri. Igen et område, hvor B.Olsen lige kaster kuglen ind i spillet, rammer brikken "meget kedeligt kvindesyn" og dømmes tilbage til start EFTER 7 år i spjældet. Tak for Deres medvirken i spillet om Dansk Politik Hr. Kuglesmider, nu har vi både set og hørt Dem. NU må De gerne holde både kæft ig FRI!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar